dany_2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema, nareszcie zebrałem się i zrobiłem kilka zdjęć mojej bestii. Auto kupiłem 2 miesiące temu z przebiegiem 260 000km, wszystko pracowało pięknie i bez zarzutów. Po dotarciu do domu (350km) usłyszałem w silniku dziwny odgłos dobiegający gdzieś z przodu silnika, w ten sam dzień zadzwoniłem do mechanika aby umówić się na następny dzień. Rano odpaliłem Audicę i po chwili coś strzeliło i silnik się wyłączył blokując się. Laweta i do mechaniora, tam powiedzieli że prawdopodobnie urwał się rozrząd. po dłuższej chwili gdy go rozkręcili okazało się że urwała się śruba od jednego z napinaczy wbijając się między koło pasowe a blok, kamień spadł mi z serca bo nie musiałem wymieniać silnika. Do tej pory odpukać spisuje się znakomicie. Krótki opis: MODEL: A4 B6 2002r SILNIK: 2.5 V6 TDI MOC: seria180 podobno odblokowana pompa wtryskowa MODY POD MASKA: Większy intercooler, ZAWIESZENIE: seria(nowe) UKLAD HAMULCOWY: seryjne KOLA: alu 16"zima, 18"lato NADWOZIE: avant WYPOSAŻENIA -klima dwustrefowa -napęd quattro -podgrzewane fotele -spryskiwacze reflektorów -Skóra+alcantara -6 skrzynia -Pełny FIZ -zestaw BOSSE aktywny -Nawigacja+TV+zmieniarka 6CD -Lodówka -8 AIR BAG -xenon -czujnik parkowania
Bielun22 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ładny kolor, fajne wyposazenie, bardzo ładny wóz:jerk:...niech służy!!
dany_2 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 Dawno mnie nie było, do auta wpadły nowe fele, na tą chwilę czekają na polerkę rantów. ---------- Post dopisany 10-05-2014 at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2014 at 22:59 ---------- Fele wróciły z polerki, wpadło też kilka bajerów: Do pielęgnacji rantów: Oryginalne imitacje śrub musiałem zastąpić swoimi. Między czasie wpadł na dach bagażnik Aguri prestige i bardzo długo poszukiwany box Thule Spirit 780. Tak to wygląda w pakiecie: Wpadły nowe mody więc wypadało by się pochwalić Malowanie dokerów na czerwono (na zdjęciach wyszedła jakiś pomarańczowy kolor) Obszyta kierownica, mieszek, gałka biegów i ręczny dzięki Reggi Wymieniony włącznik świateł i przyciski regulacji szyb na ładne nieodrapane, moje były skatowane strasznie
instruktor83 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 dość ciekawie wygląda na tych felach wrzuć RNS-a
dany_2 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 RNS wraz z climatroniciem czeka na mnie w domu, niebawem wpadnie też zderzak tył od S4, też leży w domu i czeka na swoją kolej. Wczoraj pomodziłem troszkę przy froncie, malowanie grilla wraz z obramówkami i kratkami w zderzaku. Wszystko czarny połysk. Teraz czekamy na przyciemnianie lamp.
Rekomendowane odpowiedzi