Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Czarna perełka by lukas18v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Koniecznie w dół ją musisz posadzić :wink4:

weź i posadź tu gdzie mieszkam to jest tragedia na drodze, a jak najlepiej proponujecie posadzić bo myślałem o sprężynach einbach proline

zawieszenie mam takie:

0YG = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 1ba:473--495 1br:473--495 1be:496—519

0JJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1ba:1436-1495; 1bj:1436-1495

07347249068778527840.jpg

52708495323127818343.jpg

oczywiście dokładka z cupry też przyszła, montaż na nity

Słuchajcie mam też pytanie,

co powiecie żeby przeszczepić IC z A4 B8 3.0 TDI jako centralny czy lepiej 2 z BRD

Edytowane przez lukas18v

Opublikowano

Ja mam u siebie Eibacha -30 + amortyzator 1BE możesz zobaczyć jak to mniej więcej siedzi ;)

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor

Dla zniecierpliwionych:

80123508718323425626.jpg

Opublikowano

Super sprawa ;) mozesz napisac na priv ile dałeś?. PS, czyli bixów nie rezasz ?:) Widze, ze te hidy, ktore miales wyrzuciles i dales zwykle h7? Powiedz mi jeszcze jakie masz radio? bo widze ,ze Twoje auto wyjechalo z salonu bez zadnego radia, mozesz dac zdjecie srodka?

Opublikowano

Witam kolegę :) Piekny samochód. Nie ma to jak czarny sedan :decayed: Piknie z tym zderzakiem:) Jeszcze bym jakieś fajne ,bielsze H7 wsadził.Jaki koszt całej imprezy?

Edytowane przez ParasoleK

Opublikowano
  • Autor

Widze, ze te hidy, ktore miales wyrzuciles i dales zwykle h7? Powiedz mi jeszcze jakie masz radio?

Radio CONCERT II i tak zostanie, AaHID wywaliłem bo postanowiłem wrócić do orginału z powodu niemożności dokupienia żarników.

cena zderzaka 1100 PLN + 350 PLN malowanie + dokładka 168 PLN + ramka tablicy ASO 256 PLN

czy bix??? raczej nie prędzej pomaluje środki na czarno i wywale pomarańcze z lampy

Edytowane przez lukas18v

Opublikowano

A juz kupiles z concertem II czy samemu dokladales?

Opublikowano
  • Autor

A juz kupiles z concertem II czy samemu dokladales?

kupiłem, ze środka to jak cos bede robił to kiera multi bo jest czteroramienna bez, gałka, listwy aluminiowe na progi sline, nakładki na pedały i może kiedyś taborety

Opublikowano

Szkoda ze od razu nie kupiłeś zderzaka ze spryskiwaczami .

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze od razu nie kupiłeś zderzaka ze spryskiwaczami .

wiedziałem że takie spostrzeżenie będzie :kox:

Opublikowano

Ja juz gałke i multifunkcje mam kupiona :) tylko, ze nie mam radia..

Opublikowano

Montaż xenonów to nie jest taka tania zabawa :D

Opublikowano

No nie tania ale zderzak można by było przygotować . :)

Opublikowano

No jasne :-) Ja też będę zderzak wymieniał na s-line ale też chyba wezmę bez sprysków , raczej nie będę xenonów zakładał , za droga zabawa :P Wolałbym za tą kasę kilka innych rzeczy pomodzić :D Jedynie mógłby to być atut podczas ewentualnej sprzedaży , zderzak przygotowany pod xenony dla nowego właściciela :decayed:

Opublikowano

Może i droga ale dobrze wtedy wygląda .

Opublikowano

Nie wiem czy to atut, bo pomysli kupiec, ze to jakis skladak .. ;)

Opublikowano
  • Autor

no nie powiem fajnie by było mieć xenony ale nie za taką kaske. A za zderzak kompletny trzeba wyłożyć 2000 + malowanie. To lepiej coś innego smalnąć. U mnie listwy na drzwi teraz. to bedzie następny modzik.

Opublikowano

Na forum to chyba same składaki.Większość coś modzi,dokłada hehe. Jeśli ktoś ma wątek na forum,widać co dokupuje , dokłada , i jak samochód wyglądał na początku to wtedy atut :P

no nie powiem fajnie by było mieć xenony ale nie za taką kaske. A za zderzak kompletny trzeba wyłożyć 2000 + malowanie. To lepiej coś innego smalnąć. U mnie listwy na drzwi teraz. to bedzie następny modzik.

Zeby jeszcze wszystko było tak full legal , to samopoziom dochodzi :D Są koszta , nie ukrywajmy.Ja osobiście wolałbym chyba w tej kwocie bez sprysków,ori listwy na drzwi,nakładki na pedały RS4 :kox:

Opublikowano

Może i droga ale dobrze wtedy wygląda .

Bix nie ma wyglądać tylko świecić. I to jego główna zaleta. A skoro ktoś woli listwy zewnętrzne czy nakładki RS4 od własnego bezpieczeństwa i widoczności na drodze to już indywidualna sprawa. ; )

Opublikowano

hehehe :D Ja tam nie narzekam na widoczność przy normalnych żarówkach , wzrok mam dobry,po nocach się nie szlajam samochodem :P:P Ale racja , że jeśli już jest bix lub decydujemy się na niego to ma dobrze oświetlać drogę a nie wyglądać :)

Edytowane przez ParasoleK