Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Swap z 2.0 na 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie, z góry mówię, że za bardzo się w tym temacie nie znam, więc pytam was. Czy istnieje możliwość zrobienia swapa z 2.0 ALT na 1.8 T AVJ ? Co mniej więcej trzeba by było przerobić i czy sam silnik będzie pasował bez jakiś wielkich przeróbek ?

Opublikowano

Witam na forum, wszystko się da, pytanie ile chcesz za taki eksperyment zapłacić i czy ma to sens :hi: , przejrzałeś forum ? bo widzę że dopiero co wbiłeś na forum.

Opublikowano
  • Autor

Nie chodzi tutaj o koszty, bo mam dostęp do tanich części ori, chciałbym tylko wiedzieć jak mniej więcej ugryźć ten temat, co trzeba pozmieniać, aby zrobić taki swap. Mam fajną B6, ale ten silnik ALT to ciągle z nim są jakieś problemy, więc tak na razie teoretycznie chciałbym się dowiedzieć jakby to wyglądało z wymianą na 1.8T.

Opublikowano

W tym watku jest troche opiosany taki swap. Ja tez mialem ochote na podmianke na 1.8 T ale zeby to zrobic dobrze to najlepiej kupic jakiegos anglika z takim silnikiem. Bo kompletowanie czesci od roznych sprzedawcow moze skonczyc sie problemami. a tak masz jednego dawce i przekladasz wszystko co potrzeba. No i przy takim dawcy masz mozliwosc sprawdzenia czy to wogole wszystko dziala.

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ----------

http://a4-klub.pl/2-0-219/kupno-silnika-zwrocic-uwage-268562/