Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z tylnym podłokietnikiem help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zachciało mi się zmiany tylnej kanapy w sedanie na taką z tunelem na narty. Zakupiłem taką kanapę przełożyłem swoją tapicerkę (skórzaną) na oparcie które zakupiłem dodatkowo doszedł środkowy pas 3 punktowy a nie biodrowy no i fajnie mam kanapę z tunelem i workiem na narty. Niestety coś jest nie tak z podłokietnikiem po opuszczeniu i podniesieniu tak jak by wypadał z jednego mocowania tego ze strony szerszej części oparcia. Spotkał się ktoś z czymś podobnym po wyjęciu podłokietnika i zamontowaniu go z powrotem ?

Opublikowano

Sprawdź czy go dobrze zamontowałeś, zawias który wychodzi z podłokietnika jest spłaszczony z jednej strony i ma specjalne nacięcie prawidłowo wchodzi w oparcie tylko w jednej pozycji.

Opublikowano
  • Autor

Tak zgadza się tym wycięciem musi być skierowany w stronę bagażnika i tak go zamontowałem jednak po opuszczeniu podłokietnika tak jak by się ten trzpień z nacięciem obracał do przodu pojazdu i po drugim podniesieniu i opuszczeniu wychodził (obracał się )z tego nacięcia i wypadał co za tym idzie wypada cały podłokietnik lewą stroną do środka - prawie że się wygina. Sam już nie wiem czy tam powinna być jakaś blokadka żeby się nie odwracał i siedział na swoim miejscu ?

Opublikowano

nie ma żadnej blokady, powinien wejść na swoje miejsce i tyle.

dość ciężko go założyć ale jak wejdzie prawidłowo to nie ma szans żeby się obracał

o ile dobrze pamiętam to zakładać go trzeba pod kątem.