Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Skromne b6 |S-linex2,bi-xenon,pdc przód tył, rns-e led, kiera rs6 c6 mf, Bluetooth, spryskiwacze, hebel 320/288, lodówka, grzana kanapa, bose , pakiet światło, alarm...|

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Brakuje tylko czarnej podsufity :naughty:

sie załozy:decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

pewnie za jakiś czas się to zrobi ale na razie pilniejsza wydatki:) cały czas myślimy o ty fotochromie. A Domin79 żeby czujnik zmierzchu działał musimy wymienić nasz moduł komfortu jak to na jaki? :) a udało się wyciągnąć tą kostkę na razie świeci :) oby tak cały czas :)

Opublikowano

pewnie za jakiś czas się to zrobi ale na razie pilniejsza wydatki:) cały czas myślimy o ty fotochromie. A Domin79 żeby czujnik zmierzchu działał musimy wymienić nasz moduł komfortu jak to na jaki? :) a udało się wyciągnąć tą kostkę na razie świeci :) oby tak cały czas :)

musicie zmienic moduł MCE a nie komfortu , na taki z literka F :wink: czyli z wtyka juz wsio oki:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

małe zakupy zrobione, teraz do lakiernika i zakładamy :decayed:

10148589_225470784326916_755589673_o.jpg

2014_03_26_19_45_09.jpg

Opublikowano
:kox::kox: grubo idziecie z modami:naughty:
Opublikowano
  • Autor

jeszcze ten przedni zderzak nas męczy :kwasny:

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

i musimy coś z tym zawieszeniem powalczyć, bo na tych 19" może wysoko stać :kwasny:

Opublikowano

eeee mój pierwszy ma być malowany :przebiegly::decayed: nie ma tak:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak przyjedziesz na kawę, to się dogadamy :naughty:

Opublikowano

kotek :grin: ja już kolejkę mam zajętą :decayed: niestety po świętach dopiero, ale może i lepiej, bo jeszcze nie wiadomo co z ubezpieczalnią :whistling:

a co do kawy wasza kolej:naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo chętnie wpadniemy, jutro z rana jedziemy mu zawieść te listwy i lotkę żeby na spokojnie sobie przy tym grzebał ale lotkę chyba Domin będzie nam mocował :naughty::wink:

Opublikowano

o której wracacie to wyjadę GTI kiem:grin::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ta Lotka jest naprawdę extra, robi wrażenie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

Jadę jutro z rana o 8 Łukasza odebrać z pracy i ciśniemy do Tomka, będzie jeszcze wcześnie pewnie o tej porze będziesz jeszcze smacznie spała:naughty:

Opublikowano

eeeeee o jakiej godzinie ty mi tu mówisz:grin::whistling: ja pewnie prędzej 11-12 nie wyjadę o ile pogoda będzie:wink:

Opublikowano
  • Autor

tak czułem że troszkę za wcześnie:decayed: Pogoda będzie na pewno, liczę na nią :wink: To jak będziemy wracali będziemy wypatrywać GTI ka, może mały Ci nie da pospać rano i wyjedziesz na miasto szybciej :decayed::decayed:

Opublikowano

Dobre mody :-) na lato bedzie za czym sie ogladac :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pogoda dopisuje więc trza felgi dopieścić przed założeniem :wink: mam nadzieje że w tym tygodniu się przekonam jak się jeździ na 19 :naughty:

2014_04_05_14_54_42.jpg

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

2014_04_03_10_47_20.jpg

Przymiarka na zimówce 225/35/19 :decayed:, ale letnie będą 235/35/19 :naughty:

Opublikowano

moim skromnym zdaniem za duże ... chyba ze masz glebę taka ze to wejdzie w nadkole

Opublikowano
Pogoda dopisuje więc trza felgi dopieścić przed założeniem :wink: mam nadzieje że w tym tygodniu się przekonam jak się jeździ na 19 :naughty:

http://s10.postimg.org/huz0tln79/2014_04_05_14_54_42.jpg

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

http://s24.postimg.org/ckbjep3ox/2014_04_03_10_47_20.jpg

Przymiarka na zimówce 225/35/19 :decayed:, ale letnie będą 235/35/19 :naughty:

piękna jest :kox:

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

moim skromnym zdaniem za duże ... chyba ze masz glebę taka ze to wejdzie w nadkole

nie przesadzajmy ze do 19" to musi auto brzuchem po asfalcie szorować :facepalm:

Opublikowano

dobra dobra ty tam Łukasz pogoń Artura i chce to na samochodzie widzieć :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to ładnie będzie dopiero stało jak się położy troszkę auto ważne że już są felgi może jak się uda to w tym roku jeszcze pójdzie niżej ale wszystko na spokojnie inne rzeczy czekają na zmontowanie niech tylko zderzak pomaluje i trza się umawiać z Dominem :D Edyta wie jak jeszcze dużo mamy do zrobienia i co na nas czeka do zamontowania :D a Artur mówił że na poniedziałek lub wtorek zakładać mamy :D