Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie działający TipTronic (Manual)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie i od razu przeproszę za to co zrobię "nietak" na forum ale jest sesja, ja jestem studentem więc niestety mój umysł mimo usilnych prób ogarnięcia - nie zawsze daje radę :P Jak napisałem wcześniej jest sesja więc bronie się nogami i rękami od nauki, a najlepszą "obroną" jest pieszczenie Mojego nowego nabytku :) Tak jak w temacie: nie działa mi manualne zmienianie biegów :/ kupiłem go z takim mankamentem i nie wiem co dalej z tym robić :/ Skrzynia na automacie bardzo dobrze sobie radzi (mój mechanik był pod wrażeniem że jest tak dobrze :)) lecz gdy wychylam drążek zmiany na pozycje +/- to nic się nie dzieje... na wyświetlaczu też nic się nie dzieje (nadal "D"). Byłem u speców od automatów (na warszawskiej w Lublinie) i tam mi powiedziano żebym szukał samego drążka/centralki bo to może być czujnik wychylenia drążka... i stąd pytanie do Was: Czy macie może coś takiego, bądź wiecie gdzie coś takiego można dostać ?? Bo na allegro z tego co szukałem to niestety nic takiego nie ma :/ Proszę o pomoc oraz o wyrozumiałość :) Pozdrawiam

Opublikowano

Podobno jest to problem takiego magnesika który jest pod tą żaluzyjką , po prostu odpada od niej - http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/skrzynia-tiptronic-zf5hp19fl-fla-wymiana-oleju-potrzebne-czesci-przydatne-linki-307010/#post3930333 na końcu pierwszego posta jest filmik który mniej wszystko opisuje

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Bardzo !! :) Zajrzę tam i to zbadam :) Pozdrawiam Serdecznie :)