mardock81 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam.Od jakiegoś czasu strasznie głośno chodzi mi pompa wspomagania,jakby coś mieliło a sprzedaje auto na dniach i chciałbym to wczesniej usunać żeby nie odstraszyć klientów tym dzwiękiem.Na allegro są różne oferty od 150 do 450zł.Mam silnik 2.0 TDI CAHA 170KM pytanie brzmi czy podejdzie mi z innych wersji 120,143KM ??A może regeneracja bo zalezy mi na szybkiej naprawie.Dodam,że mam servotronik,chyba
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Musisz sprawdzic jaki masz magiel bo sa dwa rodzaje . Plyn sprawdzony ?
mardock81 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Temat do zamknięcia,w poniedziałek jadę na regeneracje 650zl brutto z montażem,nie opłaca się brać używki za 350-450.Kasa wydana a jak wyło coś dalej wyje i mnie szlag trafia :[ prawie 1000zl wydane na mechaników i 0 efektów :[
A47 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Musisz sprawdzic jaki masz magiel bo sa dwa rodzaje .Plyn sprawdzony ? A jak sprawdzić jaki układ jest gdzie szukać
rslj Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 A u mnie na postoju jak dynamicznie kręcę kierownicą to słychac jakieś buczenie, coś jak drgania, jakby koła skakały po podłożu
Rekomendowane odpowiedzi