Arkom Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam mam małe pytanie, muszę zdjąć listwę progową ( muszę ją podkleić żywicą i umalować ale to nieważne teraz ). Do tej pory sądziłem, że jest ona na jakiś zatrzaskach itp jednak się myliłem jest ona przyklejona pytanie jest następujące jak ją odkleję i zdrapię resztki starego kleju czym ponownie skleić klejem sylikonowym ?? Chodzi mi, żeby sportem dobrze dolegała.
damian81Z Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 tasmą dwustronna do takich listw progowych,w sklepie lakierniczym dostaniesz bez problemu ,bedzie tak jak ori ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- np taką Taśma Dwustronna do Listew 12mm x 5m Super Jakość (3942639394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Arkom Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 Dzięki za podpowiedź w tygodniu się z tym pobawię
damian81Z Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 przy odrywaniu starych dobrze jest podgrzewac lekko listwe (np.opalarka ale trzeba uwazac zeby nie stopić plastiku) , można je łatwo połamać
kamilosek181 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 kolego ja u siebie gdy odrywałem listwy progowe to podważyłem z jednej strony i później wsadziłem nóż żyletkowy i odcinałem starą taśmę po kawałeczku tylko musisz uważać żeby nie podrapać lakieru
kowal007 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 najlepsza tasma 3m taka czerwona umnie w serwisie taką robimy na listwy
Arkom Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 No to jak się zrobić trochę pogodniej to się zabieram za to bo z taką dziurawą listwą progową to nieładnie auto wygląda
kamilosek181 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 No masz racje kolego z pewnością nie wyglada to zbyt estetycznie wiec powodzenia w działaniach
Rekomendowane odpowiedzi