Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Rozrząd jakie części??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie mam prośbę zamierzam wymienić rozrząd w mojej A4 i zacząłem poszukiwać części, jeśli możecie napiszcie jakie dokładnie części powinno się wymienić podczas wymiany rozrządu w tym modelu?? I jak możecie napiszcie także jakich firm części polecacie. Dzięki

Pozdrawiam

Borys

Opublikowano

w zależności od oznaczenia symbolu.

pasek,rolka napinająca/nie koniecznie hydrauliczna/rolka prowadząca

[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 10:41 _________________________________________________a jeszcze czy będziesz to robił sam czy pan xxx /idź do intercars-a i powiedz co i jak / mają katalog nie bedzie problemu

Opublikowano

[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 10:41 _________________________________________________... /idź do intercars-a i powiedz co i jak / mają katalog nie bedzie problemu

Byłem dokładnie z identycznym pytaniem w Inter-Cars (Warszawa ul. Waryńskiego 8). I dostałem odpowiedz, że muszę wiedzieć dokładnie jakie części są mi potrzebne, dopiero wtedy będe mógł złożyć zamówienie.

Tak więc chyba nie do końca z tym inter-cars jest tak, że mówisz, iż potrzeba Ci części do wymiany rozrządu w damym aucie a Oni sami kompletują :thumbdown:

Opublikowano

poprostu komus sie niechcialo cię obslużyc i tyle maja katalogi interesuje ich silnik ewentualnie nr. silnika i rocznik maja wszystko w katalogu

Opublikowano

Sam oczywiście robił tego nie bede ale części zdobyć w lepszych cenach warto a pozatym zeby nie bylo ze przy wymianie rozrzadu wymienia mi "pol silnika" a cena mnie pozniej zabije :)

Opublikowano

Jaki przebieg ? często sie okazuje po rozebraniu czy wszystkie rolki i napinacze są do wymiany.Na pewno pasek ,pompa wody ,

Zapytaj w ASO ostatnio kolega zapłacił za orginał 420 zł co prawda do 1,9 ale czasem są promocje :)

Opublikowano

przebieg niby 90 tys ale czy prawdziwy tego nikt niewie auto niby nie zniszczone wiec trudno powiedziec[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 15:47 _________________________________________________Panowie przeglądając ETKE doszedlem do wniosku że potrzebne są następujące elementy:

1. Pasek zebaty Z=141 03G 109 119

2. Rolka napinająca 03G 109 243 \

3. Śruba dwustronna M8X73 03G 109 459 |

4. Nakretka 6-katna kolnierzowa M8 038 109 454 A /

5. Rolka odwracająca 03G 109 244 \

6. Śruba z kolnierzem M10X50 102 371 03 /

7. Pompa wody 038 121 011 H / HX / K / KX (która??) \

8. Pierścień uszczelniający 57X4MM 038 121 119 |

9. Sruba imbusowa (6k) M7X21,5-SP 909 450 01 /

10. Śruba dwustronna M8F0X55 104 447 02 \

11. Rolka odwracająca 038 109 244 J |

12. Nakretka 6-katna kolnierzowa M8 015 083 11 /

Proszę obeznane w temacie osoby o sprawdzenie czy podane są dobre części i czy czegoś przypadkiem nie "zjadlem" jakiejś oraz jakiej firmy czesci najlepiej brac

Pozdrawiam