gadi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Czy jest możliwe że autko mając niewielką dziurę w dolocie może łapać notlauf ?
damcio151 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 raz, że turbina dostaje po d*pie , a dwa .... od niedoładowania też jest notlauf, tylko trzeba najpierw zrobić log grupy 011
mcm Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Czy jest możliwe że autko mając niewielką dziurę w dolocie może łapać notlauf ? możliwe
gadi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Miałem wcześniej przeładowanie turbo, ale ostatnio słychać jaloś dziwny świst z pod maski podczas przyśpieszania (jakby dziura w dolocie) Przy 140 km wpada w tryb awaryjny, rozpędza się dobrze. Przeewody dolotowe sprawdzane i wydają się ok.
spanky Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Miałem wcześniej przeładowanie turbo, ale ostatnio słychać jaloś dziwny świst z pod maski podczas przyśpieszania (jakby dziura w dolocie) Przy 140 km wpada w tryb awaryjny, rozpędza się dobrze. Przeewody dolotowe sprawdzane i wydają się ok. to sprawdz jeszcze raz ...
letallec Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Miałem wcześniej przeładowanie turbo, ale ostatnio słychać jaloś dziwny świst z pod maski podczas przyśpieszania (jakby dziura w dolocie) Przy 140 km wpada w tryb awaryjny, rozpędza się dobrze. Przeewody dolotowe sprawdzane i wydają się ok. to sprawdz jeszcze raz ... No i podlacz vag'a i sprawdz bledy w ECU.
Rekomendowane odpowiedzi