Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Do kolegów z wideorejestratorami z Łodzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję nagrania z dnia 14.02.2014 z drogi Rzgowskiej odcinek od Padarewskiego (Broniewskiego) do Dachowej. Chodzi o to że fotoradar mi zrobił zdjęcie i jestem święcie przekonany że nie było ograniczenia do 30 km/h. Dzisiaj przejechałem i nie ma tam takiego znaku, więc jak by ktoś miał udokumentowane na filmie że tam znaku nie było w dniu 14 lutego byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

kurde miałem nagarania bo smigam tam na piotrków i jak było ograniczenie do 30 to cyklo fotke autu ktore mnie wyprzedziło z praewej strony ja jechalem przepisowo... i też czekam na rozwój sytuacji czy mi też nie przyślą że jechałem szybciej.... ale zapomnialem zarchiwizować z karty i się nagrała nowa trasa....

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ----------

ale znak sciągnelli ale którego dnia dokładnie może zadzwoń do ZDIT coś ci powiedzą przecież nie można sciagac i montować znaków bez zadnych notatek....wew

Opublikowano

Do niedawna było tam ograniczenie 30km/h. Zostało zdjęte jak uruchomili przejście dla pieszych ze światłami

Opublikowano

Była tam 30 dopóki nie było świateł. Przez krótki czas. Sam dostałem tam mandat, w zasadzie żona, pędziła 52 km/h i dostała 200 zł, ale jak pojechaliśmy wyjaśniać to pani ze Straży Miejskiej powiedziała, że skoro już ponownie jest tam 50 to proponuje 100 zł. :)