Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Światła drogowe-przełącznik świateł drogowych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z manetka włączania świateł drogowych.Jezeli włączam światła drogowe na stałe (manetke odpycham do przodu) to światła załaczają sie a jeżeli chcę mignąć do kogos drogowymi

to musze z dużą siłą ciągnąc manetke do siebie wtedy zaświecą:/ Musze kupić pająk czy da sie jakoś to naprawic??

Opublikowano

rozbierz i zobacz co jest przyczyną najpierw, ja w swoim zaraz po kupnie miałem problem z załączaniem świateł drogowych rozebrałem i dało radę naprawić:decayed:

Opublikowano

Tak, jak spawacz1 pisze spróbuj rozebrać i przeczyścić. Jak to nie pomoże, choć powinno to zostaje tylko wymiana ale pamiętaj, że 15-letnia używka będzie w niewiele lepszym stanie.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki mam nadzieje ze pomoże :) 15 letnia używka wiem ze nie bedzie lepsza ale mede in china też długo nie posłuzy:kwasny:

Zakupie kontakt i bedziemy dzialac:wink:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------

W tym miejscu gdzie bede wpuszcze kontakt jest sporo kurzu w gnieździe manetki:kwasny: Dobrym pomyslem bedzie przedmuchanie sprężarką pod ciśnieniem?

---------- Post dopisany 01-04-2014 at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany 29-03-2014 at 22:14 ----------

WItam:hi:

Jestem po zabiegu naprawy w/w usterki.

Praparatu typu kontakt użyłem środka marki WURTH i wszystko śmiga jak nowe bez żadnego rozbierania ! :wink:

Mam nadzieje ze bedzie funkcjonowało przez jakiś czas OK :)

Opublikowano

Aby nabić posty wystarczy wpisać ,rozbierz i zobacz co jest przyczyną,ciekawa usterka że rozebrałem i dało sie naprawić,tylko brak opisu co i jak,albo spróbuj i pamiętaj że 15-letnia używka będzie w niewiele lepszym stanie-a może i będzie..Nic nie wnoszące do sprawy wiadomości.Wystarczy na początek trochę WD 40 lub innego środka np. kontakt do styków.Potem zastanawiamy sie nad wymianą i zakupem .Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.

Opublikowano
  • Autor
Aby nabić posty wystarczy wpisać ,rozbierz i zobacz co jest przyczyną,ciekawa usterka że rozebrałem i dało sie naprawić,tylko brak opisu co i jak,albo spróbuj i pamiętaj że 15-letnia używka będzie w niewiele lepszym stanie-a może i będzie..Nic nie wnoszące do sprawy wiadomości.Wystarczy na początek trochę WD 40 lub innego środka np. kontakt do styków.Potem zastanawiamy sie nad wymianą i zakupem .Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.

Brak opisu??A co mam opisywac?Wpuścilem troche preparatu do gniazda i tyle...

Opublikowano

to trzeba było napisać,bo kolega szukał możliwości jak to naprawić a napisałeś tylko aby rozebrać (samo rozebranie nic nie da)ale nie będę tego wątku dalej rozpisywał bo i ja dostanę że naciągam posty.Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

W którym poscie napisalem zeby rozebrac???:whistling: Przecież to ja pytalem jak to naprawić i nic nikomu nie radzilem.......

I chyba nic nie jest w tym złego ze napisałem ze preparat kontakt mi pomógł.Może ta wiadomość komuś sie przyda i potwierdzi sposób ze taki patent działa.

A to jest mój post

Witam

Mam problem z manetka włączania świateł drogowych.Jezeli włączam światła drogowe na stałe (manetke odpycham do przodu) to światła załaczają sie a jeżeli chcę mignąć do kogos drogowymi

to musze z dużą siłą ciągnąc manetke do siebie wtedy zaświecą:/ Musze kupić pająk czy da sie jakoś to naprawic??

Opublikowano

moje wypowiedzi tyczyły się spawacza i Marcina a nie Ciebie

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Ważne że udało Ci się temat ogarnąć i wsio działa prawidłowo.Aby tak dalej.Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor
:hi::wink: