radzio93 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A4 B6 1.9 TDI AVF Avant 2004 rok !!! :wink: Siemanko Audi od roku w moich rękach jak do tej pory obecnie nalatanie 190tyś niestety nie przeszło za wiele modów głownie ze względu na brak stałego dochodu co miesiąc na konto ale i studia zabierają całe tygodnie a na auto zostaje czas niestety tylko na week:facepalm: ale coś tam powoli sie dzieje w tym temacie ... Myśle że aż tak tragicznie na początku nie wygląda więc przedstawiam Wam moj dupowóz W dniu zakupu to praktycznie podstawowa wersja taka jaka wyszła z salonu żaden s-line poprostu skromny avancik Na wyposażeniu było: Silnik z popularna jednostką 1.9 TDI AVF 130km rocznik 2004 (ośka) Skrzynia HCF 6 biegów Kolor LX7Z Dolphin Grey Metalic Komputer pokładowy z jednokolorowym wyświetlaczem Centralny zamek 4 x elektryczne szyby Dekory drewniane Podgrzewane lusterka oraz składane niestety manualnie Fele 16 Et42 7 calowe 5 ramienne (standardowe) Nagłosnienie Bose standard 8 głośników plus basowy w bagażniku Kanapa tylna skladana z dzurą na narty oraz podłokietniik z tyłu Kierownica trójramienna Podłokietnik przód Klima dwustrefowa standardowo Pakiet chrom relingi plus obramowanie wokół szyb i inne mniej ważne rzeczy... Mody jakie udało mi sie do tej pory wyrezać to : Oczywiście na samym starcie wymiana kompletnego rozrządu plus pompa wody oraz wymiana sprzęgiełka alternatora Zawieszenie s-line 1-BV -30mm Wymiana drewna ( razi mnie w oczy drewno a aucie:P) na szczotkowane aluminium Oklejenie popiołki przód plus tył na czarny kolor folią 3M Wymiana podświetlenia tablicy rejestacyjnej na LEDy z CanBusa Wymiana żarówek świateł mijania H7 na OSRAM NIGHT BREAKER 110% Wymiana żarówek postojowych W5W na Ledy 5050 również z CanBusa:) Kapcie na zimne Michelin Alpiny 195/65/16 Kapcie letnie z których jestem mega zadowolony wzór RS6 repliki 17/7.5 cala do tego nowe oponki Goodyeara 225/45/17 (wkońcu autko trzyma sie drogi:D ) Plany Virusik by..... i oto jest pytanie ktoś chętny kto by to ogarnął w dobrych pieniążkach? FMIC EGR zaślepić ( Done ) Turbina BRD ( ale to w dalszej przyszłości jak ta wyzionie ducha:naughty:) Wydech dwururka wraz z tym dokładka tylnego zderzaka Przedni zderzak s-sline Chodzi mi po głowie zawias ale wciąż mnie odbija stan dróg w miejscowości z ktorej pochodze :facepalm: Przyciemnienie szyb tylne drzwi plus małe od bagażnika i tylna na klapie bagażnika Dywaniki s-line pod nogi ( in progress) Listwy dolne drzwi s-line ( in progress) Listwy progowe s-line Lotka s-line RNS-e ledowe Kierownica i tu są dwie opcje albo obszycie aktualnej czerwoną nicią lub wymiana na Multi z B7 Obszycie boczków drzwi (biała lub czerwona nić) Obszycie ręcznego ( biała lub czerwona nić ) Wymiana gałki zmiany biegów na pikowaną Wymiana siedziska na fotele skórzane lub tylko ze skórzanymi boczkami i coś tam sie pewnie jeszcze znajdzie .... Słucham opinii co do wyglądu oraz dalszych modów mile widziane opinie osób 3 te złe i te dobre Było Jest Ramka oklejona idelanie nie wyszło ale jak na pierwszy raz tragedii nie ma, element do poprawy w każdym bądź razie Nowe dekory Oświetlenie ledowe A tak wyglądają ledy w postojówkach osobiście podoba mi się ta barwa światła Nowy felunek narazie 17 ze względu na fatalne drogi:facepalm: ale korci mnie na większe:naughty: ASPIRATION TO PERFECATION :wink: SŁUCHAM OPINII I PROPOZYCJI ---------- Post dopisany 26-03-2014 at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2014 at 22:15 ----------
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Propozycje zawsze te same. 19 fela , pakiet s line, obnizyc, RNSe i takie tam:grin::grin:. Powodzenia w modzeniu:wink:
radzio93 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Przyszła kiera od kolegi Reggi profi robota polecam:wink: Juz siedzi w aucie jutro jakieś lepsze foto
Rekomendowane odpowiedzi