Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Drzwi sedan a Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy drzwi w sedanie i w Avancie sa takie same? Chodzi mi o przednie i tylne drzwi.

Opublikowano

Czyli przednie na pewno będą pasować na 100%??,a da się przełożyć ramkę chrom z szybą do innych dżwi??Mam chromy w mojej Audi a w tych dżwiach co chciałbym kupić niema tego jest zwykła czarna,dodam że chodzi o dżwi przednie.

Opublikowano

bedą pasowac, da sie przelozyc ale musisz rozebrać cale drzwi, żeby dostać się do tej czarnej listwy

Opublikowano
  • Autor

Szyby i tak będę swoje przekładać to i ramki przełoże. A z przekładką chromowanych ramek jest jakiś problem? Bo te drzwi co mam do kupienia to mają czarne. I jeszcze tam jest kłamka z Anglika czy przełożenie na EU jest problemem?

Opublikowano

Nie ma problemu, po prostu z drzwi ściągasz czarna listwę, ściągasz boczek zakładasz listwę chrom, ma kilka zatrzaskow. Tylko zatrzaskow ze swoich drzwi nie zgub ;) Wyciągnięcie klamki nie jest trudne, musisz taka blaszkę podgiac i całość przesunąć.

Opublikowano
Nie ma problemu, po prostu z drzwi ściągasz czarna listwę, ściągasz boczek zakładasz listwę chrom, ma kilka zatrzaskow. Tylko zatrzaskow ze swoich drzwi nie zgub ;) Wyciągnięcie klamki nie jest trudne, musisz taka blaszkę podgiac i całość przesunąć.

jak zdejmie sam boczek to do listwy sie nie dostanie, musi wyjac cala ramke i dopiero jest dojscie

Opublikowano
  • Autor

Czyli upewniając się. Jak kupię drzwi od sedana to dam radę je zamontować w Avancie tylko muszę zmienić ramke na taką od Avanta?

Opublikowano
Czyli upewniając się. Jak kupię drzwi od sedana to dam radę je zamontować w Avancie tylko muszę zmienić ramke na taką od Avanta?

dokładnie tak