Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj godzina mniej wiecej 11-30 DIEGO przed skrzyżowaniem wielickiej z nowohucką :naughty:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam nadzieję że żona nie czyta forum :) wszędzie jesteście nawet spokojnie objadu nie można zjeść :gwizdanie:

Jak się gdzieś wybiorę z koleżanką zmienię samochód :)

bez paniki :wink4: z Grzeskiem (TrueOgre) często się tam widujemy to raz , dwa że mamy to 500m od domu ,trzy to za***iście załatwia się tam interesy a cztery to można smacznie zjeść :naughty:

zgadzam się w 100 % a co do zmiany samochodu to ja nigdy się :audi: nie wypuszczam w wiadomych sytuacjach :gwizdanie:
Opublikowano

Mam nadzieję że żona nie czyta forum :) wszędzie jesteście nawet spokojnie objadu nie można zjeść :gwizdanie:

Jak się gdzieś wybiorę z koleżanką zmienię samochód :)

bez paniki :wink4: z Grzeskiem (TrueOgre) często się tam widujemy to raz , dwa że mamy to 500m od domu ,trzy to za***iście załatwia się tam interesy a cztery to można smacznie zjeść :naughty:

zgadzam się w 100 % a co do zmiany samochodu to ja nigdy się :audi: nie wypuszczam w wiadomych sytuacjach :gwizdanie:

widziałem Cie dzisiaj :tongue4:

Opublikowano

widziałem Cie dzisiaj

popatrz tak się dziwnie składa że ja Ciebie też :decayed: ale :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

dzisiaj , tytus ok 12 okolice Racławickiej

Opublikowano

ale jechałem na ręcznym :polew:

no ja tam nie wnikam jak sobie umilasz jazdę :decayed: :decayed: :decayed:

:decayed:

Opublikowano

Dzisiaj godzina mniej wiecej 11-30 DIEGO przed skrzyżowaniem wielickiej z nowohucką :naughty:

Cuber, widziany dzis na Nowohuckiej :hi::kox:

18843048xs5.th.jpg

Opublikowano

Cuber, widziany dzis na Nowohuckiej

no to pięknie mnie ustrzeliłeś :kox:

Opublikowano

Mówiłem że Big Brader jest wszędzie :polew:

Opublikowano

No trochę się naspotykałem dziś :decayed: najpierw pogawędka z Kepasą w korku koło tesco kapelanka, potem widziałem Irko pod BP na rybitwach, a na koniec gadałem z Podsim, którego spotkałem w radiowozie pod ambasadą USA :naughty:

Opublikowano

super dzisiaj sie stalo w tym koreczku jak od rybitw jechalem :decayed:

Opublikowano

Mr.Wąski na Klimeckiego :decayed: ale zakopcił jak odjeżdżał :polew: :polew:

Opublikowano

Siema :D Czy ktoś z Was dziś ok godziny 13 stał w kolejce do myjni na BP na Bora Komorowskiego? B5 Avant kolor asny (nie wiem jaki to :D) Relingi srebrne, felgi 16 od A6, silnik 1,8 T :P początek rejestracli KOL[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 14:46_________________________________________________oczywiście podkładki klubowe :)

Opublikowano

Zapewne to kolega Hercus :)

http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/hercus-u9451.html[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 14:58_________________________________________________A jak przyjedziecie na spota to Wam powiem gdzie w NH jest fajna myjnia i nie ma takich kolejek jek na BP :cool1:

Opublikowano

pewnie obok zalewu :)

ja dziś raczej nie przyjade bo mam impre zaręczynową :D

no chyba że się spóźnie i będe ok 19

Opublikowano

Siema :D Czy ktoś z Was dziś ok godziny 13 stał w kolejce do myjni na BP na Bora Komorowskiego? B5 Avant kolor asny (nie wiem jaki to :D) Relingi srebrne, felgi 16 od A6, silnik 1,8 T :P początek rejestracli KOL[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 14:46_________________________________________________oczywiście podkładki klubowe :)

Kolega z czerwonego Avanta ??? W super stanie masz to autko ... wykrecałem szyje w każdą strone żeby w lusterku zobaczyć czy masz ramki klubowe ale nie widziałem a głupio było wysieść popatrzyć na ramki i wsiąść .... moje widziałeś trzeba było podejść :wink4:

Do następnego razu Pozdrawiam :good:

PS a felgi to 17'' a :tongue4:

Opublikowano

Sokół stałem obok Ciebie :gwizdanie: a Ty nic :) zaspany zapewne :)

Opublikowano

A jak przyjedziecie na spota to Wam powiem gdzie w NH jest fajna myjnia i nie ma takich kolejek jek na BP

a nie mozesz zdradzić tajemnicy już teraz ?? :gwizdanie: po co mamy stać w kolejce na BP ..... będziemy sie przez to na spoty spóźniać :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

gdzie ? :decayed:

no poniedziałek wkońcu :)

Opublikowano

gdzie ? :decayed:

no poniedziałek wkońcu :)

Dokładnie tam gdzie ostatnio.W korku przed Stoczniowców na wysokości servisu Volvo :gwizdanie: