Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj ok 20:00 PABLO z Agnieszką :naughty: w plazie spacerowali romantycznie za rączki :kox:

dobrze że nie tak jak tańczyli w Bukowinie, bo by ich zamkneli :polew:
  • Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisaj rano tx-didi na kobierzyńskiej, zreflektował sie bo za chwilke zadzwonił

Opublikowano

TrueOgre, ThemOn, Cuber, Trzeniu (w kolejności przyjazdu na BP) - miło było mi Was wczoraj poznać :)

Opublikowano

TrueOgre, ThemOn, Cuber, Trzeniu (w kolejności przyjazdu na BP) - miło było mi Was wczoraj poznać :)

Ty lepiej na spota przyjedź a nie .......... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Nam tez bylo milo :decayed: i czekamy az zawitasz na spota.

Opublikowano

dokładnie :hi:

Opublikowano

a który to byłes Ty? :decayed:

Opublikowano

Opublikowano

1.04.09 ok godz. 13:00 Sokolnh w Gracjan City :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:58_________________________________________________

wczoraj ok 20:00 PABLO z Agnieszką :naughty: w plazie spacerowali romantycznie za rączki :kox:

dobrze że nie tak jak tańczyli w Bukowinie, bo by ich zamkneli :polew:

:gwizdanie:

Opublikowano

Dziś 22:30 A4 B6 (chyba S-Line) czarna, podkladki klubowe rejestracja z tego co zapamiętałem KR 485CT :P os. Kombatantów obok POLO :P

Opublikowano

wczoraj wieczorem B6 czarne avant Q z naklejką z lewej strony a z lewej COMSPORT KTO TO

Opublikowano

wczoraj przed spotem o 17.00 marcinj stacja bp bora-komorowskiego, oraz kolega B5 avant rej. KOL nie pamiętam nicka

Opublikowano

wczoraj przed spotem o 17.00 marcinj stacja bp bora-komorowskiego, oraz kolega B5 avant rej. KOL nie pamiętam nicka

moze Hercuś ?

Opublikowano

Ozi Borsucza :naughty: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 13:38_________________________________________________trąbiłem [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 13:49_________________________________________________acdc1efe91e76c70.jpg

Opublikowano

a pytales czy mozesz?? nie przypominam sobie zebym pozwolil, Tylko Sokolowi nie daj kluczykow zeby sie do konca przejechal bo trzeba bedzie dzwonic jak Trzeniek :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

sprawdzałem quattro :decayed:

pingwin na mogilskim ~ 12.00, jak mnie zobaczył to zaczął świrowac :)

Opublikowano

Ozi Borsucza :naughty: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 13:38_________________________________________________trąbiłem [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 13:49_________________________________________________acdc1efe91e76c70.jpg

widziałem ale nie wiedziałem ze to ty :shocked:

Opublikowano

A na hucie wczoraj byles bo dal bym sobie glowe uciac, ze po 19 jak stalem sobie kolo bryki to podobne widzialem... ??

Opublikowano

wczoraj wieczorem B6 czarne avant Q z naklejką z lewej strony a z lewej COMSPORT KTO TO

pozdro :)

Opublikowano

pozdro :)

może zawitasz na spocie