Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Mój nowy nabytek - czarne TDI || by - cerB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w końcu kupiłem kolejne audi a4 z którego już jestem bardzo zadowolony :evil:

autko zjechało z taśmy w 1995 roku a zamontowali do niego silnik :ON: 1.9 tdi 1Z czyli 90 kucyków gotowych zostawić w tyle nie jedna benzynke. :PB98::ssij: Jego wyposażenie to klimatronic :JC_fan: 2 el szybki :dziura: i lusterka 2 poduchy :lazy: 2 podłokietniki :beach: no i resztę standardzik :kox: . Autko przyjechało 2 dni temu z Holandii na kołach oczywiście - koleś co nią wracał mówił ze licznik nią zamknął :guma::naughty: . przebieg w tej chwili to 192000 i jest on udokumentowany książka serwisowa prowadzona do konca do dnia dzisiejszego, nawet mam 3 kluczyki co jest rzadko spotykane :D no to teraz fotki:

2fcbf12477885217.jpg

4bb5e1f40ce2fc65.jpg

2aee00b4ada987f2.jpg

auto wieczorem prezentuje sie po prostu bosko, dzisiaj już nią trochę pośmigałem i w zasadzie auto zwraca na siebie uwagę swoim kolorem. tutaj są miniaturki zdjęć jak sie ciemno robiło, nie wrzucam całych bo wiem ze niektórzy mogą mieć neta tak jak ja 256 i w dól...

cd1314257522f7bcm.jpg 1a10b65c572c1346m.jpg e351409120c8eb51m.jpg

acha i jeszcze jedno - wiecie ze ja z autem sie nie zenie, i ogólnie czaje sie na a4 1998rok ( po lifcie ) także autko idzie na sprzedaż :evil:

oceniajcie, krytykujcie,

Opublikowano

no... zwykla seria nie rzucajaca sie w oczy ale jesli zadaban to ok ...

mowisz czaisz sie na 98r po lifcie ... ale tylko po pierwszym;) nie lepiej sie przyczaic na auto po II lifcie z 99-01r ?

ps. nie wierze ze zamknal licznik 1z

Opublikowano
  • Autor

wiesz... wystarczył by mi pierwszy lift ale nie zaszkodził by II :evil: kuzyn ma 1995 rok audi a4 tez 1Z i jechał 215 a z tym rzucaniem sie w oczy to jest tak ze ona na zywo wyglada o niebo lepiej

Opublikowano

ps. nie wierze ze zamknal licznik 1z

też nie wierze, mój szedł max 200 a mocy miał sporo wiecej niz seria, to kwestia skrzyni biegów

Opublikowano

auto ladne, zadbane:) ale co do predkosci to nidyrydy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ta prędkość to mowie wam to co mi gościu powiedział a z kuzynem sam jechałem jakieś 208 na godzinę - tak licznik wskazywał.

Opublikowano

ja mialem serie 119KM i 257Nm i wtedy latalem 200-205km/h i nie dalo sie wiecej ( fakt ze na 17" )

ale to o 30KM wiecej niz seria 1z

teraz po chipie latam 215-220km/h a mam 140KM i 300Nm

i tak nie uwierze i tak w to ze seria 1z pojdzie ponad 200km/h :)

nie da rady i tyle ;P ( nie dam sie przekonac )

Opublikowano
  • Autor

skrytykowali wszystko co sie dalo i poszli...

jak kiedys bede mial okazje na autostradzie albo gdzies to zobacze ile pojdze i fotke strzele :]

Opublikowano

nie wszystko ;p

fajny kolor masz :good:

jakies mody planujesz ?

Opublikowano
  • Autor

a wiec tak:

zapomnialem napisac ze w bagazniku nie ma dywanika - tak juz przyjechala oraz nie ma dywanikow w srodku sa tylko 2 malutkie gowniane wiec to napewno zaloze

ogolnie za duzo robic nie bede bo chce ja sprzedac

-przykleje znaczek audi i napisy a4 1.9 tdi na tylnej klapie i w sumei to by bylo wszystko

a jesli nie sprzedam to:

-zaloze emblematy

-jakis felunek zaloze

i zastanawiam sie jakby lampy po lifcie 1 albo 2 tylne wygladaly w tym kolorze...

i moze bym blende zalozyl :]

Opublikowano

skrytykowali wszystko co sie dalo i poszli...

jak kiedys bede mial okazje na autostradzie albo gdzies to zobacze ile pojdze i fotke strzele :]

Autko przyjechało 2 dni temu z Holandii na kołach oczywiście - koleś co nią wracał mówił ze licznik nią zamknął,

oceniajcie, krytykujcie,

Auto wygląda bardzo porządnie, ale z v-max to lekko przesadziłeś..., niemniej jednak ostatnio dawno nie widziałem równie ładnego A4 1.9 TDI 90KM 1Z z 1995 roku...

Opublikowano

skoro chcesz sprzedac napisz za ile?

Opublikowano
  • Autor

teraz jak przeczytalem opis milczek.mk to przypomnialo mi sie ze zapomnialem o przebiegu ktory wynosi 192000 i jest udokumentowany ksiazka ktora jset prowadzona bez przerwy do dzis:]

Opublikowano

Ładna czarna A4

odnośnie zmian to załóż tylko znaczek audi na tylną klapę bo ładnie się będzie prezentować

co do lamp tylnych to po 1 lifcie juz pięknie by wyglądały na tym kolorze wiem bo mam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mi sie bardziej podoba jak jeszcze jest a4 i 1.9 tdi :] bo jak bym przed kimś jechał powiedzmy jakieś audi w benzynie i by mi nie dal rady to by wiedział jak nisko upadł :evil:

Opublikowano

teraz jak przeczytalem opis milczek.mk to przypomnialo mi sie ze zapomnialem o przebiegu ktory wynosi 192000 i jest udokumentowany ksiazka ktora jset prowadzona bez przerwy do dzis:]

Nie musiałeś tego pisać, widać na zdjęciach, że to PORZĄDNY samochód z małym, pierwszym i prawdziwym przebiegiem. Tak jak napisałem, dawno nie widziałem na tym forum równie ładnego 1Z... Będziesz z niego zadowolony, a jak wsadzisz wtryski od AFN i program od Rogala, to i licznik zamknie... Grunt, że kupiłeś solidne auto. Reszta - rzecz nabyta, bo z g..wna bata nie ukręcisz, a Ty masz solidną podstawę i można w niej cuda zrobić. A co za różnica lift, przed liftem, czy po lifcie... ja chciałem swoją sprzedawać, patrz tu: http://www.a4-klub.pl/smf/19_tdi_afn_avant_110km_taka_kiedys_kupilem_a_tak_wyglada_teraz_ankieta-t6079.0.html ale dałem sobie spokój, zresztą za radą forumowiczów, którzy mnie do tego namawiali, i jetem bardzo zadowolony.

mi sie bardziej podoba jak jeszcze jest a4 i 1.9 tdi :] bo jak bym przed kimś jechał powiedzmy jakieś audi w benzynie i by mi nie dal rady to by wiedział jak nisko upadł

"Zetor uber alles"... hehe... , tak mówi syn mojego sąsiada w Leonie 1.9 TDI 150 KM

przebieg w tej chwili to 192000 i jest on udokumentowany książka serwisowa prowadzona do konca do dnia dzisiejszego, nawet mam 3 kluczyki co jest rzadko spotykane

Dokładnie tak kolego, tylko że ja mam trzy normalne kluczyki i jeden plastikowy na wzór ..., więc mozna liczyć trzy i pół kluczyka... hehe...

Opublikowano
  • Autor

no wiesz... kazdy ma swoj gust a o tym sie nie rozmawia... fakt. ze pewnie by sie udalo doprowadzic do tego ze moj 95 rok by wygladal jak 98 ale oryginal to oryginal :cool1:

Opublikowano

cerB ładna fura, wygląda na zadbaną :good: Gratki. No i czekamy teraz na ten rocznik '98 :kox: Najlepszy rocznik :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

albo i 99 :decayed: powiem wam jedno - na pewno sie doczekacie :]

Opublikowano

mi sie bardziej podoba jak jeszcze jest a4 i 1.9 tdi :] bo jak bym przed kimś jechał powiedzmy jakieś audi w benzynie i by mi nie dal rady to by wiedział jak nisko upadł :evil:

Bez dłubania? - chyba benzyna 1,6 :evil: