Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czujnik deszczu - instalacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem na allegro uniwersalny czujnik deszczu. Niestety brak czasu. W rozpisce jest info ze musze przeciac kabelek od wolnego biegu wycieraczek i od szybkiego biegu wycieraczek. Niestety nie moge ich znalezc. Czy ktos moglby mi podac gdzie te kable szukac? Chyba najszybciej bylo by przy silniku wycieraczek ale moze znajde gdzies w środku samochodu?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chce rozpoczynac kolejnego watku. Moja audi ma czujnik deszczu, zalozony chyba przez niemca, bo ja z nim juz ja kupiem. Problem polega na tym , ze kiepsko dziala. Po wlaczeniu wycieraczki "przejada" raz 3a a innym razem 7-8 razy i stoja. Probowalem zmieniac nastwienia w czujniku , ale nic to nie pomaga. Rozebralem tez ten czujnik na szybie i odtluscilem ale tez nie pomoglo. Wyglada na to , ze cos nie laczy. Chcialbym to ominac i zrobic tradycyjnie, ale zwykle rozlaczenie powoduje, ze wycieraczki sie wogole nie wlaczaja. Jak mozna to naprawic? ( lub ominac i rozlaczyc calkiem )

aaa..... i jescze cos. Jak sie wlaczy te wycieraczki i "przeleca" kilka razy po czym stana na stale, to jak sie przydusi ten czujnik na szybie to efekt jest taki jakbym wylaczyl i wlaczyl je na nowo.

Opublikowano

Ja mam takie urzadzenie w firmowym aucie i mnie wogóle nie zachwyca a wręcz irytuje. Lekko pada, wręcz kapie a wycieraczki gonia jak szalone. Nie masz możliwości włączyć tego najwolniejszego "biegu" z odstępami czasu. Może Twój system będzie troszkę onaczej działał

W środku nie znajdziesz, najwyżej przy manetce