Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarny plyn od wspomagania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moj problem polega na tym iz wymienialem pkyn od wspomagania przed zima na czerwony ( uprzednia plukajac uklad plynem zielonym febi) przez ten czas bylo wszystko okej. W sobote wzialem sie za wymiane plynu poniewaz kierownica strzela mi przy skrecie wlewo ( drazek, magiel?) Spuszczam plyn a on czarny. Mozecie mi powiedziec czym to jest spowodowane w tak krotkim czasie?

Opublikowano

musi być zielony meral najlepiej febi pewnie pompa albo magiel się skończył

Opublikowano

Zalałeś płynem czerwonym? :facepalm: masz na zbiorniczku że ma być płyn mineralny zielony a Ty przepłukałeś zielonym i wlałeś czerwony dlaczego? Jeśli w tak krótkim czasie masz takie oznaki to prawdopodobnie pompa się kończy, może też być nieszczelność na maglu i syf się dostaje ale wtedy byłby również ubytek płynu.

Opublikowano
  • Autor
Zalałeś płynem czerwonym? :facepalm: masz na zbiorniczku że ma być płyn mineralny zielony a Ty przepłukałeś zielonym i wlałeś czerwony dlaczego? Jeśli w tak krótkim czasie masz takie oznaki to prawdopodobnie pompa się kończy, może też być nieszczelność na maglu i syf się dostaje ale wtedy byłby również ubytek płynu.

Plynu nie ubywa. Pompa juz druga. Wiem koledzy czytalem ze powinien byc zielony taki mam korek i oznaczenie na zbiorniczku ale kiedy zalalem zielonym kierownica mi takjakby przeskakiwala przy skrecie w lewo a na czerwonym jest wszystko normalnie. Szykuje sie powoli na regeneracje magla i kupienie kolejnej pompy w takim razie.