Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Radio 2din - audi concert czy inne doo 600-700 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zmieniam w mojej b7 radio na 2din. Tu pojawia sie moje pytanie. Co byście doradzili. Wymienić je standardowe Audi concert czy znaleźć coś innego 2 din popularnych producentów.

Przedział cenowy raczej do 600 zł (może być używka). Nie zależy mi na dvd nawigacji itp. Ważne jest dla mnie jakość dźwięku. Oby miało obsługę mp3.

Propozycje:

JVC JVC KW-R510 radio 2DIN CD/USB/AUX MULTIKOLOR 4x50W (4129358503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Alpine ALPINE CDE-W203Ri 2DIN GWARANCJA PL SKLEP W-WA (4116213831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sony SONY WX-GT90BT radio 2DIN z CD/USB Bluetooth 4x52W (4129358806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pioneer PIONEER FH-X700BT BLUETOOTH 2DIN CD MP3 SUPER CENA (4147889796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kenwood KENWOOD DPX-404U 2DIN USB MULTICOLOR_TANI_SKLEP_FV (4133268007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wiem, że nie jest to za wysoka półka, ale taki budżet.

Jak to będzie się miało do wykończenia. Rozumiem, że będzie trzeba dokupić jakąś ramkę.

I co z współpracą z kierownicą multi?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

magicznie to chyba będziesz musiał docinać po bokach to z góry na dół ori radio się zwęża

Opublikowano

Ja bym zamontowal bns tez obsluguje mp3 fajnie wyglada i wyrwiesz go za 400-500 zl

No bedzie ori a to co pokazales bedzie slabo wygladalo a o rezaniu z ramka juz nawet nie wspomne...

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

Z tego co piszesz to teraz masz 1 din wiec dolicz sobie 100 za kosz

Przerobienie tunelu i klimatronik 2 din lub tez rezanie obecnego....

Opublikowano

jak mi się klient rozmyśli to bns-a będę miał na zbyciu jakby co to do a3 mam 6 sztuk