Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaka karta telewizyjna na USB ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

potrzebuje jakiegoś tunera tv do kompa :cool1: w grę wchodzą tylko karty na USB żeby pasowało zarówno do stacjonarnego jak i do laptopa :good: nie znam się na tych podzespołach w sumie wcale a ceny są bardzo różnorodne... Nie potrzebuje jakiegoś kombajnu za 400-500zł :no: tylko żeby można było rozpoznać twarze na ekranie :) jakby ktoś miał o tym pojęcie to proszę o radę :notworthy:

Opublikowano

Chodzi o TV analogową czy cyfrową? Jak cyfrowa to polecam SkyStar. Co prawda sam używam wersji na PCI ale opinie o tej na USB są równie dobre. No i masz duże możliwości "edukacyjnego" oglądania :naughty:

Opublikowano
  • Autor

analogowa musi być bo niestety w mieszkaniu nie będzie kablówki... :confused4: chyba że da jakoś przez internet coś "wyłapać:? :rolleyes:

Opublikowano

Czyli co, myślisz tylko o programach ze zwykłej antenie siatkowej? Jak tak to zwykła karta TV za 50zł z allegro wystarczy. Ale myślę, że jednak warto założyć sobie satelitę i do tego właśnie SkyStara.

Opublikowano
  • Autor

Czyli co, myślisz tylko o programach ze zwykłej antenie siatkowej? Jak tak to zwykła karta TV za 50zł z allegro wystarczy. Ale myślę, że jednak warto założyć sobie satelitę i do tego właśnie SkyStara.

Problem jest taki, że mieszkanie nie moje no i w sumie to nie jestem jakimś telewizyjnym maniakiem :wink4: czyli chyba wystarczy mi analog sam :) tylko teraz jaki? jakieś linki by się przydały :good:

Opublikowano

Jeszcze parę lat i sygnał analogowy zaniknie, pozostanie tylko cyfrowy więc może nie warto sie ograniczać. Już są miejsca gdzie zaczynają nadawać sygnał cyfrowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie mówie żeby cyfrowego nie było :wink4: tylko na razie potrzebna mi jest po prostu karta z dobrą jakością z sygnału analogowego :good: czyli w co warto inwestować? linki proszę :notworthy:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2008, 12:30_________________________________________________znalazłem takie coś: http://allegro.pl/item435635548_tuner_tv_dualtv_dvb_t_hybrid_usb_2_0_xp_vista_hdtv.html

warto? :mysli:

Opublikowano

najlepszy sprzet obecnie to <a href="http://allegro.pl/item439987406_tuner_tv_leadtek_winfast_palmtop_dtv200_h_usb.html">LEADTEK WINFAST PALMTOP DTV200 H USB</a>

musisz miec grafike zgodna z DX 9 (czyli radek 9500 i wzwyż oraz GF FX 5 i wzwyż) i USB 2.0 i przynajmniej P4 1.8 lub Athlon 2000+. masz anlog i digital w jednym. obraz zyleta szczegolnie przy nowych sterach ze strony leadteka i winfascie2

Opublikowano
  • Autor

najlepszy sprzet obecnie to <a href="http://allegro.pl/item439987406_tuner_tv_leadtek_winfast_palmtop_dtv200_h_usb.html">LEADTEK WINFAST PALMTOP DTV200 H USB</a>

musisz miec grafike zgodna z DX 9 i USB 2.0 i przynajmniej P4 1.8 lub Athlon 2000+

dzięki za linka :) czyli za tańszymi się nie ma co oglądać? :wink4:

Opublikowano

ten tuner jest tani. jakis czas temu kosztowal na allegro 149 teraz jest troche drozszy. pytaj u goscia o nicku allegro: "badziewiaki_2006". on mial tanio

Opublikowano
  • Autor

ok, dzięki za pomoc :notworthy: