Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Środkowa kratka zderzaka s-line b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. poszukuje środkowej kratki zderzaka przedniego s-line a4 b6 i nie wiem czy jest ona taka jak w zwykłym zderzaku w b6 lub jeśli mają inny wygląd to chociaż czy maja taki sam rozmiar żeby pasowała ta od zwykłego zderzaka w miejsce tej kratki s-line? Jesli czymś się różnią to czy ta zwykła po jakichś przeróbkach wejdzie? Poprosze też numery części.

Opublikowano

to są podróby seryjnych - nie kupuj.

kratkę s-line rozpoznasz po tym że ni widać na niej górnej chromowanej listwy , biegnie ona po bokach i na dole ramki ale u góry jej już nie widać.

a dlaczego jest taka różnica ? towar limitowany i nawet używane kosztują kosmos :decayed:

---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

tutaj masz porównanie :

kratka s4:

kratka-zderzaka-srodkowa-audi-a4-b6-s-line-01-05-.jpg

kratka s-line:

1723.jpg

i seria:

1354278524b.jpg

---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ----------

no i s-line w wersji "black"

133906547_2_644x461_kratka-atrapa-zderzaka-s-line-audi-a4-b6-dodaj-zdjecia.jpg

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ----------

teraz ramki boczne :

seria:

44-64-thickbox.jpg

s-line

203874_x600.jpg

Opublikowano
  • Autor

A która z tych z podróbek moze pasować? jak można to podaj link do konkretnej kratki bo to ciężko w dobrej cenie znaleźć pasujacy oryginał

Opublikowano

teraz masz alternatywę: możesz zamiast oryginału do środkowej dziury zderzaka s-line zasadzić to :

119254785_1_644x461_atrapa-kratka-zderzaka-audi-a6-c5-nowka-bytom.jpg

jest to kratka z audi a6 c5 po lifcie. Na allegro dostępne od 40 pln wzwyż. kształt jest taki sam i wejdzie Ci do zderzaka ale ostrzegam że nie wygląda już tak fajnie jak ori.

mam nadzieję że pomogłem :hi:

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ----------

KRATKA ŚRODKOWA ZDERZAKA AUDI A6 C5 LIFT (4146030316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ----------

aha i nie kupuj nowego podróba tylko używaną oryginał - miałem nówkę podróba w rękach i przy próbie przycięcia sypała się jak trociny. badziew straszliwy. zresztą leży mi w garażu to Ci ją mogę oddać ale jest z deka wyyebana :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A ta od a6 c5 lift pasuje rozmiarem idealnie bez szczelin lub docinania do zderzaka s-line b6?

Pomóc bardzo pomogłeś :)

Opublikowano

kształt jest taki sam ale jest grubsza od oryginalnej s-line , jeśli masz te trzy pionowe mocowania (za kratką) które łączą górę zderzaka z dołem (czyli z dokładką) to trzeba będzie kratkę rezać albo mocowania obcinać żeby jej nie blokowały ponieważ wtedy będzie Ci wystawać poza zderzak z pół centymetra.

Kilku Kolegów na Forum posiada kratkę a6 c5 w swoich s-line to może Któryś wrzuci Ci fotkę jak to wygląda :hi:

Opublikowano
  • Autor

Tylko którzy to sa :) pewnie żaden nie znajdzie tematu bo nie szuka :)

Opublikowano

.

Edytowane przez R7 JAREK

Opublikowano
  • Autor

Dzięki ogromne :) to trzeba kupić teraz ori kratke od a6 c5 lift

Opublikowano

Koledzy a macie numer ori zwykłej kratki do zderzaka?? Moja ma już "chrom" lekko zdarty i nie wiem czy kupować nową czy malować w mat??

Opublikowano
Dzięki ogromne :) to trzeba kupić teraz ori kratke od a6 c5 lift

bardzo proszę :hi:

spróbuj - 5 dych to nie majątek jeszcze, sam się przekonasz czy taka Ci wystarczy czy też szukać ori :wink:

tylko pamiętaj że mocowania z a6 nie będą takie same jak w ori więc albo ją będziesz musiał przykręcić do zderzaka albo coś podobnego wymyśleć żeby się trzymała :whistling:

ja mam atrapę s4 a i tak na ośmiu trytytkach siedzi żeby złodziejowi za szybko z nią nie poszło a wyjąć kratkę s-line czy s4 ze zderzaka to 10 sekund roboty :facepalm:

Opublikowano

Żeby c5 założyć trzeba ciąć zderzak i kratkę. Jak masz ori zderzak s-line to lepiej poszukać okazji i kupić ori kratkę niż ciąć zdeś.

Opublikowano
Żeby c5 założyć trzeba ciąć zderzak i kratkę. Jak masz ori zderzak s-line to lepiej poszukać okazji i kupić ori kratkę niż ciąć zdeś.

tanio kupić kratkę s-line to tak jak znaleźć na ulicy 10.000 :grin:

ostatnio używaną pogoniłem za 4 stówki i jeszcze Gość mi dziękował :decayed:

Opublikowano

Nie mówię o mega okazji ale używki za 4paki to jakiś.żart:-).

Ale temat nie o tym. Do 3pak jak ktoś.szuka to trafi. Jak nie całą to na części:wink:

Opublikowano

Kurcze mam taki sam problem kupilem od s4 bo myslalem ze podejdzie i chyba kupie od a6. Kolego R7 JAREK jak wpakowales kratke od s4?

Opublikowano
Opublikowano

Nie, to są dwie rożne kratki.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czyli złodziej który ostatnio pozbawił mnie mojej kratki wiedział co robi, bo zarobił w kilka sekund 400 zł.... co za ludzie...

Koledzy możecie mnie upewnić, że moja kratka była S-line bo ja nie bardzo widzę różnicę między nimi.

link do zdjęcia poniżej.

http://postimg.org/image/ryv3htwkd/