Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lusterka i sterowniki od anglika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam z powodu że dostałem lusterka el składane podgrzewane z fotochromem angielskie od kolegi za krate browca , mam pytanie czy sterowniki angielskie plus joystick ang ogarnie to ?

rozważam konfigurację :

angielskie lusterka+angielskie moduły+ ang joystick

lub

ang lusterka +ang moduły+ eur joystick

czy angielskie moduły 8e2 z końcówka 21 i 22 od a4b6 to wersja high

Nie zaśmiecałem wątku o el składanych lusterkach bo tutaj poruszam adaptację wersji eng do wersji eur a4b6

Opublikowano

Sterowniki inne i lusterka też i nie podejdą .

Lusterka są pod innym kątem ustawione. Można wykorzystać obudowy lusterek i wkłady bo są takie same.

Opublikowano
  • Autor

Co do lusterek to nie stanowi mi to problemów bo jest to do ogarnięcia tylko troche trzeba pokombinowac ale chodzi mi tu o konfiguracje z pierwszego poostu sprawa czy te sterowniki to wersja high wyjasniona ,

Chce wiedzieć czy złoze lustra po załozeniu ich i dołożeniu jojtika w wersji eng czy trzeba wersje eur:decayed:

Opublikowano

Sterowniki z anglika nie zadziałają są zupełnie inne. W wersji ang. to prawy sterownik steruje lusterkami i panelem pod el szyby w pozostałych drzwiach.

Co do joystica to nie wiem czy pasuje ale moim zdaniem powinien pasować.

Nie wiem jak chcesz zmienić kąty ustawienia w elektrycznie składanych lusterkach? Moim zdaniem to spory problem i żeby to przerobić to raczej dużo trzeba by rzeźbić. W lusterkach są zamontowane wyłączniki krańcowe które zmieniają polaryzację składania i rozkładania lusterek więc moim zdaniem je też trzeba będzie przełożyć ale to nie tylko to, całe te aluminiowe mocowania lusterek są zupełnie inne.

Opublikowano
  • Autor

dobra już wiem wszystko zrobie manual z tego i będzie hulać lustro to 20 minut pracy sterowniki to jakies 10 minut joistik to lutownica i heya (jezeli chce sie mieć jak w orginale) oraz kodowanie licznika i wsio temat ogarne to daje znać

dzięki za zainteresowanie tematem:wink: