kaFFFar Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 No tak co tu porównywać, jak dlammnie Twoja audiczka wyglądała za***iście:wink: Dzieki wielkie -) szkoda , ze swoją nie przyjechałes ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Wiadomo audi kafara wymiata jak dlamnie najladniejsze audi ktore dotychczas widzialem na mazurach :-) ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Ale audi Jacka jak dla mnie jest piękna .pewnie gary twoja tez ładna , bo b6 dla mnie jest mega ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Ale audi Jacka jak dla mnie jest piękna .pewnie gary twoja tez ładna , bo b6 dla mnie jest mega
jaccov6 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 bez słodzenia mi tu fotki d*py nie urywają,słabe światło.Fajnie było się spotkać
adrianus Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 kurde, wczoraj przyjechalem na dajtki przed 13 i prosto polecialem na strefe blota, tam pokrecilem kilka kółek, podjechałem na strefe, zaparkowałem quada koło a4'ki Jacka, skoczyłem do ambulansu krwiodawstwa, wyszedłem i sie już Jaco rozjechałeś. nie bylo jak pobajerowac nawet:) Kaffar, Twoja 4'ka mega mi się podoba, musze swojej troche czasu poświęcić
jaccov6 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Siedzialem obok w b7 nygusa.Kaffara auto robi robote. Skradzione z twarzksiażki[emoji1]
kaFFFar Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 kogo ta kozica na zółtej feldze my tam nikogo nie znalismy xD ,ale koza straszna xD
adrianus Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 kolezki mojego 2,5tdi w s pakiecie:)
kaFFFar Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kolezki mojego 2,5tdi w s pakiecie:) I jak mu ten 2.5 tdi sie sprawuje ? Bo ludzie rożnie piszą
garry99 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kolezki mojego 2,5tdi w s pakiecie:) I jak mu ten 2.5 tdi sie sprawuje ? Bo ludzie rożnie piszą jak dbasz tak masz,mam dużo znajomych którzy je chwalą
Rekomendowane odpowiedzi