A47 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Witam chciałem kupić taki panel ale nie wiem czy podejdzie podobno tak a podobno nie z góry dziękuję za odpowiedź oto numer części 8K2857185AP v58 ja mam audi a4 2009 MMI2G maj 2009 a to ten panel Audi A4 B8 Speedo clock surround Black Piano A4 B8 TRIM Interior Dash trim | eBay dziękuję
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 dodatkowo trzeba wymienic mocowanie i obudowe zegarow z polifta
A47 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 czyli da się ?? bo przy kupnie jest mocowanie na ebay razem z tym panelem czy dało by radę gdybym kupił te 2 części czy trzeba jeszcze jakieś poza mocowaniem i panelem dziękuję
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Trzeba spradzic jaki ma numer i czy pasuje po ekran MMI 2G
proximpuh Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Nawet jak nie pasuje to można się pobawić i przełożyć plastik wokół ekranu ze starej obudowy:wink:
andynl Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Nawet jak nie pasuje to można się pobawić i przełożyć plastik wokół ekranu ze starej obudowy:wink: Dokładnie, to jest do zrobienia, te plastiki nie są mocno poklejone:decayed:
A47 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Ale ja zepsułem stary plastik bo chciałem zrobić coś innego i prawie wyszło i czekam az kolo odpisze z numerem części
proximpuh Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Ale ja zepsułem stary plastik bo chciałem zrobić coś innego i prawie wyszło i czekam az kolo odpisze z numerem części Cena i tak jest bardzo dobra, zawsze można dokupić zwykły, tani panel i przełożyć panel prawdopodobnie jest od S4, RS4 polift i raczej było 3G+
A47 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Panel przyszedł i ekran jest mały 6.5 cala do tego podrapany ale rozebrałem i chciałem przymierzyć i nie podejdzie ponieważ plastik co idzie od zegarów taki mały plastik do o koła zegarów a na to panel a: ma inne zaczepy, b: inny kształt i nie przylega do zegarów tak jak powinien , odesłałem szukam dalej dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam
proximpuh Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Panel przyszedł i ekran jest mały 6.5 cala do tego podrapany ale rozebrałem i chciałem przymierzyć i nie podejdzie ponieważ plastik co idzie od zegarów taki mały plastik do o koła zegarów a na to panel a: ma inne zaczepy, b: inny kształt i nie przylega do zegarów tak jak powinien , odesłałem szukam dalej dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Nie pasuje bo, jak Grzesiek WRC Ci napisał trzeba wymienić mocowanie panelu i obudowę zegarów na poliftowe, ja też to już przerabiałem
Rekomendowane odpowiedzi