Sqizzy Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Witam, wczoraj po pracy odpaliłem auto, włączyłem wsteczny i ruszyłem może ze dwa metry, auto zgasło. Próbowałem dwa razy je odpalić, lecz nie udało się. Naturalnie pierwszą myślą był przeskok paska rozrządu, ale prędkość przecież była zerowa, zero strzalu. Dzisiaj chciałem podpiąć auto pod vaga, ale z ecu nie ma połączenia (licznik, abs,airbag normalnie mogę odczytać). Nigdy wcześniej nie miałem z tym problemu. Kontrolka świec zarowych też nie zapala się na chwilę po przekreceniu kluczyka. Dzisiaj podmienilismy ecu i przekaźniki 219,370i53 z innego ahu. U mnie zero reakcji zmiana ecu nic nie dała nadal nie mam z nim łączności. Moje przekaźniki i ecu wsadzilismy do drugiego i na chwilę odpalił dopóki nie odcielo immo. wiecie może jak mogę sprawdzić zasilanie ECU ? pod którym pinem kostek sterownika. Lub jak sprawdzić wyjście ecu do pompy wtryskowej.
pox Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Bezpiecznik sprawdzony? Zasilanie powinno być na najgrubszym kablu.
norbi89480 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam. Kolego Sqizzy jak tam sytuacja? Rozwiązałeś problem?
Rekomendowane odpowiedzi