Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wymiana panelu klimatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chcę wymienić panel klimatronika (jest porysowany, wytarte przyciski itd).

1.Czy jest możliwość kupna w ASO samego panelu przedniego i poskładanie go ze starymi bebechami? Czy pozostaje tylko new? (ile to kosztuje w ASO? wersja z grzanymi siedzeniami).

2. jeżeli namierzę taki na allegro to muszę mieć do niego kod? czy mogę brać bez bólu i potem adoptować (czy jak to się nazywa).

3. Jeżeli moje autko jest z 2002 to mogę tam wrzucić panel z 2005?

4. mam radio 1din, myślę o RNS-E czy kupować od razu panel pod navi czy da się przerobić stary (który chulał z radiem 1din)

uff, dzięki za pomoc

ps

zauważyłem, że wszystkie te z grzaniem mają numer: 8EO 820 043 oraz końcówki literowe: A,AK,AB - co te litery znaczą??

Opublikowano

Samego panelu nie kupisz tylko allegro. Koszt 350 zł- całośc. Od rocznika 2005 nie pauje - jest mniejszy o około 1cm-sam taki kupułem ale naszczęście przełożyłem guziki.O aso zapomnij koszt okolo 2000zł. A te literki oznaczają partię. A kodów zadnych nie ma . Posiada kody jedynie radio.

Opublikowano

Od rocznika 2005 nie pasuje - jest mniejszy o około 1cm-sam taki kupułem ale naszczęście przełożyłem guziki.

Coś chyba pokręciłeś. Panele klimatronika od modelu B6 i B7 są wymiarowo identyczne. Różnice są tylko w panelach 1Din i 2Din.

Opublikowano

witam.jak bys chcial to mam do sprzedania klimatronik 1din w bardzo dobrym stanie.jak cos to pisz na pw

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

czyli dla potwierdzenia, jak namierzę nowy klimatronik to odpinam stary, wkładam nowy i gitara??

Czy pałowanie z jakąś adaptacją, pinem (tak jak przy licznikach), żadnego checka nic??

Opublikowano

hej.no jak przelozysz klimatroniki to bedziesz musial przekodowac wagiem(jest to opisane w dziale navi albo zrob to sam).Najlepiej jest z nowego klimatronika przelozyc obudowe i przyciski a bebechy zostawic stare,wtedy nie trzeba uzywac vaga.

Opublikowano
  • Autor

hej.no jak przelozysz klimatroniki to bedziesz musial przekodowac wagiem(jest to opisane w dziale navi albo zrob to sam).Najlepiej jest z nowego klimatronika przelozyc obudowe i przyciski a bebechy zostawic stare,wtedy nie trzeba uzywac vaga.

masz gdzieś do tego linka? :hi: