H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak jak w temacie, zamierzam kupić lampę do inspekcji lakieru. Ktoś używa czegoś takiego? Co warto kupić?Znalazłem coś takiego..Lampa Tuff Max Dual LED Swirl Finder Spotlight, 239.00 PLN - Kosmetyki samochodowe - auto kosmetyka do samochodu Warszawa - Akcesoria, BrinkmannBrinkmann Dual Xenon- lampa do inspekcji, 199.00 PLN - Kosmetyki samochodowe - auto kosmetyka do samochodu Warszawa - Polerowanie, Brinkmann Więc kupiłem coś takiego Metalohalogen 150W NDL i jest moc Małe porównanie... Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez H4mm3R
Griffe Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Albo czegos nie czaje, albo w trakcie pisania posta zmieniles zdanie. Ni cholery nie wiem o co chodzi.
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Pytałem o taki ręczny wynalazek ale tu nikt nie odpisywał, więc poszukałem gdzieś indziej opinii i zdecydowałem się na lampę stojącą.
Griffe Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tylko, ze to dwa rozne urzadzenia, ktore powinny sie uzupelniac. Podany przez Ciebie Brickmann jest jak najbardziej ok.
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To się nad nim zastanowię, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi