Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z otwarciem auta z kluczyka i pilota.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem ze nie moge otworzyc auta. Z kluczyka. Kiedy wloze kluczyk i przekrece nic sie nie dzieje, od czasu do czasu mam problem zeby w ogole wsadzic klucz do bebenka. Wyglada jak by aie zapadki blokowaly. A o pilocie to juz wogole nie ma mowy. Calkowicie nie reaguje na nacisk.

W czym moze byc problem. Dodam ze nie dziala mi podswietlenie wnetrza elektryczne szyby, kontrolka recznego. Od czasu do czasu wszystko wraca do normy jak sie zrobi cieplej. Ale gdy wysiade z auta i wyjde na pare godzin znow to samo. Modul komfortu jakby wchodzil w tryb awaryjny. Tylko dla czego tak jest?

Opublikowano

Sprawdź czy nie ma wody w skrzynce ECU

Opublikowano

W ECU a nie prędzej w MK pod fotelem kierowcy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Sprawdzilem. Brak wody w ECU, odplywy drozne, sprawdzony modul komfortu i tez wszystko suchutkie. Pytanie czemu wchodzi w tryb awaryjny. Raz udalo mi soe przeskanowac kabal 46 i wyskoczyly bledy, modulu drzwi tylnych brak komunikacji a najlepsze jest to ze tylne czyby mam na korbke wiec blaledu w ogole nie powinni byc. Jakies sugestie?

---------- Post dopisany 03-07-2014 at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany 22-06-2014 at 12:15 ----------

Okazalo sie ze modul komfortu uwalony mimo ze byl suchy jak wior i nigdy nie dostala soe so niego wilgoc. PROBLEM ROZWIAZANY POVZAKUPIE NOWEGO :)

Opublikowano

Witam. mam podobny problem z pilotem raz chodzi raz nie nie chce uspac sie elektryka mam nadzieje ze to tez modul bo juz zamowilem uzywke od kolegi z forum. u mnie akurat bledy w module pokazuje z 4 drzwi ze brak sygnalu..

Opublikowano
  • Autor

Moga by lc tez kable w przelotach drzwi w tej gumowej uszczelce. Mi jednak pomogla wymiana MK:)

Opublikowano

sprawdzalem kable w drzwiach i wyladaja na cale nawet mechanior sprawdzal je poczyscil kostki w tych kablach miedzy drzwiami a karoseria. zamowilem modul i czekam jak przyjdzie podmienie i zobaczymy co sie stanie ;d