Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Kody klimatronika - nie grzeje . Problem u mnie rozwiązany!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Syriuss powinieneś opatentować tą metodę!!! :good: Dziś ją zastosowałem i cieplutko w mojej niuni aż miło!!!Polecam wszystkim którzy mają problem z ciepłym powietrzem!!!Dzięki za wszystkie podpowiedzi. :notworthy: pozdrawiam!!! :hi:[br]Dopisany: 19 Październik 2008, 15:36_________________________________________________Wszyscy koledzy którzy stosowaliście patent kolegi Syriussa z płukaniem nagrzewnicy mam do Was pytanko - między tymi wężami przy akumulatorze które wchodzą do auta mam taki cieniutki wężyk który wychodzi normalnie jak te grube z dołu od silnika(czy nie wiem skąd).Czy on powinien być gdzieś podłączony???Bo u mnie nie jest i boję się że kiedy majdrowałem tam podczaś płukania to może go wypiołem skąś...

Pomóżcie bo już mam panikę!!!

Opublikowano

ja właśnie spadam do garażu podpiąć wężyki i spróbuję przegnać moją niunię zobaczymy?? mam nadzieję że się sprawdzi bo dzisiaj rano było nieprzyjemnie tak jechać do pracy w tym mrozie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

u mnie w silniku AHU również występuje problem z grzaniem - ale zacząłem moją przeprawę od uruchomienia tego silniczka który jest kryty za schowkiem (tego z czerwoną rączką) - faktycznie był zatarty, po przeczyszczeniu go zaczął działać w samochodzie zrobiło się trochę cieplej ale myślę że czeka mnie jeszcze czyszczenie nagrzewnicy.

Ale mam do Was jeszcze jedno pytanie - w 1c klimatronika wyświetla mi 137, 503 i po czyszczeniu tego zatartego zaczęło wyświetlać 97 ! - wie ktoś co może to wszystko oznaczać ??

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Witam jak duzy wplyw ma temperatura silnika na ogrzewanie?

plyn w chlodnicy ma u mnie srednio 70stoni.

Opublikowano

Witam jak duzy wplyw ma temperatura silnika na ogrzewanie?

plyn w chlodnicy ma u mnie srednio 70stoni.

duży wymień termostat to zobaczysz :good:

Opublikowano

U mnie to samo... zimno leci. Plukalem dzisiaj nagrzewnice ale niestety niepomoglo :/ jutro jeszcze sprobuje odpowietrzyc uklad jak napisal jeden z forumowiczow...

Opublikowano

Dzieki,a jak to wyglda z kosztami?