Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Radio DELTA CC , szumy , łączenie się stacji i niedzialajaca zmieniarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam drodzy koledzy.od niedawna jestem posiadaczem audi a 4 , 96' w sedanie.niestety mam problem z radiem( delta cc, system bose) . mianowicie kiedy wsiadam do samochodu i wlaczam radio slysze duze zaklucenia w radio i czasem stacje wskakuja na siebie. jednak kiedy przejade samochodem kilkanascie kilometrow to szum przestaje i jest tak za kazdym razem.ponadto moja zmieniarka pewnego razu poprostu przestala dzialac. nie dochodzi do niej prad bo nie moge nawet wyjac magazynka. wszytskie bezpieczniki ok.na radio wyswietla sie:CD0ERROR. bardzo prosze o pomocbo w ciszy mam dosyc jazdy :(

Opublikowano

Nie ten dział.

Opublikowano

jkaies przewody robia zwarcie sprawdxac po kolei cos przetarte masz

Opublikowano
  • Autor

zwarcie? ale gdzie? schemat elektryczny by sie przydal bo nie wiem ktoredy ida kable do anteny i do zmieniarkia nie chce rozwalic calej tapicerki w ich poszukiwaniu. a zmieniarka odrazu przestala grac. nie bylo to stopniowe. bylem wczoraj u elektryka. trzeba zostawic samochod zeby zlokalizowal usterke a jakos nie lubie zostawiac swojej malenkiej na noc u nikogo :no:

• 1 rok później...
Opublikowano

Podłącze si epod temat stacji radiowych w delcie...

Jak mam nieco inny problem :

Mam pytanie co do radyjka Audi Delta.

Dzis rano zauwazylem ze przy manualnym ustawianiu stacji nie moge ustawić parzystych stacji radiowych (93,8...105.6 itp) idzie ustawić jedynie nieparzyste "numeracje" :/

Jest na to jakiś sposób ???

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, rozwiązanie problemu ze zmieniarką i napisem CD0ERROR:

- zmieniarka jaknajbardziej sprawna :) poprostu ktoras z płyt ci się zakleszczyła w mechanizmach.

- radio teraz samo magazynka Ci nie odda, trzeba ją odłączyć od zasilania, wcisnąć coś cienkiego (np karte bankomatową, dowód itp.) pod magazynek (tak mniej wiecej na środku) i magazynek wyskoczy.

- jeżeli płyty da się wyciągnąć przez otwór na magazynek, to jesteśmy w domu :) wyciągamy je i zmieniarka już działa :)

- jeżeli płyt sie nie da wyciągnąć, to niestety trzeba rozkręcić obudowę i się troche pomęczyć :) ale to też da sie zrobić - przerabiałem to u siebie.

Mam nadzieje że pomogłem, pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

no ja takie szumy tez mam . a co do zmieniarki dawno to opisalem jak naprawic. tylko poszukac trzeba a sie nie chce. masz zwarcie na antenie przy samym radiu totez slyszysz szumy. wtyczka tylko w aso. pzdr