Opublikowano 13 Października 200817 l dla wszystkich którzy oddają auta do serwisów powiem że albo ja mam takiego pecha albo każdy serwis coś spier^$##$^#, tylko samemu można być pewnym że zrobiło się wszystko jak należy a co tym razem zwalili ?
Opublikowano 13 Października 200817 l Autor turbina dokręcona do silnika na 3 z 4 śrub, tą czwartą odkręciłem palcami
Opublikowano 13 Października 200817 l turbina dokręcona do silnika na 3 z 4 śrub, tą czwartą odkręciłem palcami ostro ....
Opublikowano 13 Października 200817 l Autor jeśli mam dodać jeszcze coś to napiszę że to był warsztat który wymieniał mi odmę (zamiast wymienić obcięli cały filtr), jak ktoś czytał kiedyś akp to wie o który warsztat chodzi
Opublikowano 13 Października 200817 l Diagtronik Mi w 3 miesiace po wymienie rozrzadu cos wyje przy niskiej temp... albo zle naciagniety pasek albo tez cos spie@#$&*. :gwizdanie:
Opublikowano 13 Października 200817 l Diagtronik to juz nie pierwszy raz ja slysze narzekania na nich ...
Opublikowano 13 Października 200817 l mam jeszcze inne kwiatki Pisz, może komuś się przydadzą takie informacje.
Opublikowano 13 Października 200817 l Autor np. nabicie klimy powietrzem żeby vag nie pokazał błędów niskiego ciśnienia, a klima nie działa i sprężarka kręci się na sucho
Opublikowano 13 Października 200817 l np. nabicie klimy powietrzem żeby vag nie pokazał błędów niskiego ciśnienia, a klima nie działa i sprężarka kręci się na sucho