Opublikowano 24 Czerwca 201412 l Juz jakiś czas po zrobieniu ale wrzucam wykresik,tak to wyszło. nikt nic nie powie
Opublikowano 20 Lipca 201412 l Sluchaj Ty robiłes program na seryjnych gratach ?? Afn ma sie rozumiec,jak odczucia ??
Opublikowano 20 Lipca 201412 l Autor Tak,nic nie zmieniałem,był tylko problem z jednym wtryskiem ponoć i przy klepnięciu pojawiał się dym Odczucia... co tu dużo mówić ci którzy zastanawiają się nad chipsem niech żałują każdego straconego dnia.
Opublikowano 20 Lipca 201412 l No wykres całkiem niezły , choć pewnie dało sie jeszcze trochę podciągnąć ale pewnie tuner troszkę się zabezpieczył , ile masz nalatane km?
Opublikowano 20 Lipca 201412 l Autor Jak na serie to niezle No nie powiem bardzo przyjemnie sie jezdziło,moim zdaniem te 130km na tą masę to minimum do sprawnego poruszania się b5-tką No wykres całkiem niezły , choć pewnie dało sie jeszcze trochę podciągnąć ale pewnie tuner troszkę się zabezpieczył , ile masz nalatane km? no własnie!!! on taki jest....robi tak żeby wilk był syty i owca cała na blacie jest obecnie 308 a ile naprawdę to wolę nie wiedzieć
Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l http://www.directupload.net/file/d/3720/jq3wjmgy_pdf.htm Edytowane 21 Sierpnia 201411 l przez Leopold27
Opublikowano 9 Września 201411 l Autor Mała aktualizacja furmanki KAT out EGR out Środkowy tłumik out Kolektor AWX FMIC A5/Q5 (cieńszy 60-tka) Wtryski 216 FB Turbo BRD I na koniec kreseczki wiem że szału nie ma, ale....odnoszę wrażenie że starczy na trochę dłużej niż sam program Edytowane 9 Września 201411 l przez rrrudy25
Opublikowano 9 Września 201411 l Mała aktualizacja furmanki KAT out EGR out Środkowy tłumik out Kolektor AWX FMIC A5/Q5 (cieńszy 60-tka) Wtryski 216 FB Turbo BRD I na koniec kreseczki wiem że szału nie ma, ale....odnoszę wrażenie że starczy na trochę dłużej niż sam program No ładnie , już po korekcie softu ?? Jak te icek pasuje ? jakie wymiary ?? Edytowane 9 Września 201411 l przez Mario82A4
Opublikowano 9 Września 201411 l Autor No tak po korekcie,dlatego mówię że szału nie ma Fmic....no bez użycia katowki go nie wlozysz! ale to chyba każdy
Opublikowano 9 Września 201411 l No tak po korekcie,dlatego mówię że szału nie ma Fmic....no bez użycia katowki go nie wlozysz! ale to chyba każdy No ale wykres ładny , też bym chciał taki wynik w swojej , a jak tam sprzęgło daje rade ? ps, zdejmij te lusterka i załóż ori .
Opublikowano 10 Września 201411 l Autor na razie daje rade,myślę że ten moment uciagnie ;-) Lustra, spoilery, i ławka która była na klapie to sprawka poprzedniego właściciela To co jeszcze zostało po nim jakoś strasznie mi nie przeszkadza ale pomyślę nad tymi lustrami ;-)
Opublikowano 12 Września 201411 l A czego sie tu spodziewac po seryjne pompie 10-tce To fakt , Spanky dużo jest rezania żeby zmienić pompę na 11 ? Czy podejdzie bez problemu ?
Opublikowano 24 Września 201411 l Autor a powiedz mi czy można zatakować 200km na tej turbinie czy musi być gtb1756vk pomiń oczywiście fakt że masz takie turbawki na zbyciu
Opublikowano 24 Września 201411 l a powiedz mi czy można zatakować 200km na tej turbinie czy musi być gtb1756vk pomiń oczywiście fakt że masz takie turbawki na zbyciu przy dobrym ukladzie wtryskowym [pompa,wtryski] mozna uderzac w okolice 200 PS
Opublikowano 24 Września 201411 l Autor k.....a :facepalm: nie mogę uwierzyć że już mnie to interesuje