cinkers Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Pany, Możecie polecić jakiś dobry i tani szrot w okolicach Wrocławia z częściami do Audi ? Nie znalazłem tu takiego tematu a przecież każdy od czasu do czasu musi tam podjechać zamiast do ASO
Gość cwiara Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 1. Radwanice Przedmioty użytkownika Tomek5020 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2. Kąty Wrocławskie Przedmioty użytkownika autoparts21_katy - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 3. Wrocław, ul. Opolska 161 Przedmioty użytkownika audioll - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. W tych miejscach kupowałem czasem manele. Części od B6 w góre.
ryku1991 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 RAKOSZYCE - (pomiędzy Kątami Wrocławskimi a Środą Śląską)Części raczej do starszych aut -B5 ale nowsze się też trafiają. Polecam
instruktor83 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 oj zdecydowanie do starszych , byłem , szukałem czegoś do swojej poprzedniej b6 ,pan ze szrotu mówił że takich świerzynek nie rozbierają
Carbine Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Ja po stłuczce szukałam zderzaka i odezwali się do mnie ludzie po tym jak dałam ogłoszenie na szroty.pl.
Rekomendowane odpowiedzi