Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

bład 04f4 prosba o pomoc!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie prosba o pomoc. serwis wachowiak w Poznaniu sprawdzil pompe. i tak jak napisal pieciajek co ma byc do wymiany. poprosilem o wydruk badz jakis dowod z testu pompy niestety takowego nie ma. okazuje sie ze pompanie byla nawet na stole:polew:. teraz pytanie jak innaczej sprawdzic pompe? chyba mnie naciagaj:kox:

Opublikowano

Spytaj ile będzie kosztować a pewnie podstawią gościa co ma gadane i ze takie pompy się psują i w ogóle i trzeba zrobić generalny remont za 2700zł

To Ty wtedy że pampę zabierasz i naprawisz we własnym zakresie a oni ją tylko mają zamontowac i nie ruszać plomb co są po naprawie zrobione w sniby w servisie pomp "że tak mówisz"

To on się zgodzi albo zacznie rozmowę od poczatku ze sprawdzą pompe na maszynie jeszcze raz i wtedy bedzie wydruk co jest z nią nie tak i dadzą kosztorys.

Przeważnie ten nr, przechodzi w aso. Ty masz wtedy pompę po remoncie za mniejsze pieniądze z fakturą z firmy a zapładali ją w aso i jak coś nie tak jest to to masz krycie że albo aso coś zrypało i poprawiają albo pompiarze bo ja kaso zamotowało pompe i jest rachunek to przeciesz nie jakiś wiesniak w stodole, łapiesz o co chodzi. powodzonka.

Opublikowano
  • Autor

Mnie powiedzial 2690+vat czyli 3390. jak zapytalem o dane to nic i juz mnie straszyl ze jak chce to moge z prawnikiem lub rzeczoznawca. dzis zabieram ta pompe i kazdemy odradzam. Koles kret i matacz i jeszcze nie wiem jak on widnieje pod szyldem boscha

Opublikowano

Przeważnie się tak właśnie kończy. Napraw pompę tak gdzie dbają o klienta i będziesz zadowolony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pompa leci do sandomierza. Tam robili moi znajomi i wszytko gra. Ten nie daj bog bosch z Poznania nie powinien istniec. Banda naciagaczy i kreteczy. Dam znac

Panowie Tragedia. juz dwa miechy auto zblokowane. pompa miala byc sprawna ale zrobiono tylko sterownik jak sie pozniej okazalo pompa jest uszkodzona mechanicznie. prosze o jakis namiar na kogos kto mi moze ja zregenerowac. czy slyszal ktos o d-tech z rumi? bardzo malo o nich w necie

Opublikowano

I jak tam ta pompa, naprawili, jakie koszta?

Opublikowano
  • Autor

Pompa naprawiona. Calkowity koszt samej pompy to 1750 plus robocizna 600zl z wymiana filtra plynów takze wyrzygałem2350 ale sterownik naprawiany w sandomierzu a bebechy w rumii. Obydwa zaklady polecam. Natomiast jeżeli chodzi o dzidostwo boscha ze Szczepankowa to nie mam słow. Jak sie okazalo panowie z bialorusi ukrainy czy bóg wie skąd bez stołu pobierczego zdjagnozowali usterkę rozwalili membrane i nastawnik kata zaplonu. fuszerka w kazdym wydaniu az mi sie gadac nie chce. Panowie z rumii powiedzieli ze albo to ktos zrobil specjalnie albo jakis koles nie mial zielonego pojecia o pompach. takze prawdopodobnie byloby taniej ale pan wachowiak pomogl mi zaplacic troszke wiecej. takze cala historia. Ide cieszyc sie jazda!!! :quattro:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Caly zestaw tzn? Spolszczenia byś nie mial? Wyślesz to na plycie?

Goście z Rumii to tragedia nie polecam 3 razy kalibrowali mi pompę i silnik chodził nie równo gwarancji nie uznali i w boschu musialem za kalibracje doplacic jeszcze 1400 zl....

Opublikowano
  • Autor

a Panu Mikiemu o co common to nie wiem?. Mnie zrobili i jest git.