Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Padł licznik :-(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy już szukać nowego licznika czy jeszcze da się coś z tym zrobić.Może miał ktoś podobny problem i podzieli się ze mną jak go rozwiązał.Mój problem jest następujący-jak było lato,jesień licznik wraz z podświetleniem działał bez zarzutu.Problem zaczął się od pierwszych mrozów.Jak odpalam autko to licznik wraz z podświetleniem całkowicie nie działa-wszystkie wskazówki są na zero.Po przejechaniu 10-15 km ( w zależności od zewnętrznej temperatury powietrza ) ,kiedy auto jest już rozgrzane licznik zaczyna migać,wskażnik prędkości i obrotomierza skacze góra-dół,a następnie po 2-3 minutach zaczyna chodzić jak należy.Byłem już u elektryka,przelutował mi wszystkie łączenia i nic to nie dało.Powiedział,że padł jakiś układ scalony i trzeba poszukać nowego licznika.Bardzo proszę o jakieś porady.

Opublikowano

bedzie szybciej i pewniej jak znajdziesz drugie zegary.. w większości przypadków nieopłaca się ich naprawiać

Opublikowano

dokladnie tak jak pisze cilek

Opublikowano

a takie zegary mozna zalatwic za jakies 150-200zł

Opublikowano
a takie zegary mozna zalatwic za jakies 150-200zł

TDi po lifcie nawet z połową FIS'a i sprawne za 150zł - bez jaj, daj namiary to chetnie kupię kilka szt.

Opublikowano
  • Autor

Raczej spodziewałbym się wydatku rzędu 400-500zł plus oczywiście praca elektryka :(

Opublikowano

miałem kiedyś podobny problem, niestety skończyło się na wymianie, choć próbowałem najpierw naprawiać, na nic . Kapucha z kieszeni poleciała

Opublikowano
  • Autor

A ile Cię to kosztowało ?? Mnie narazie elektryk za 3 dni roboty nie wziął ani grosza,bo stwierdził,że jak nie naprawił to nic nie weżmie.Za 2 dni oddaję moją Audiczkę do innych podobno bardzo dobrych fachowców.Powiedzieli mi,że mieli ostatnio taki przypadek i uporali się z tym w ciągu dwóch dni.Jestem jeszcze dobrej myśli.

[ Dodano: 05-02-2007, 16:36 ]

Dziś odebrałem moje Audi od drugiego elektryka i licznik nadal nie chodzi.Chyba poczekam aż się ociepli,bo dziś w słoneczku w temp. około 9 stopni licznik zaczął dobrze chodzić już po przejechaniu 1km.