Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Gdzie w Łodzi założe dobry gaz??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jestem posiadaczem a4 2.4 v6 mam pytanko do forumowiczów głownie z Łodzi. Chciałby sie dowiedzieć gdzie w Łodzi założą dobrze gaz do takiego silniczka. A tak poza tym to jaką firmę gazowniczą polecacie do v6. Ja osobiście myśle nad stag300 bo tańszy od innych i ewentualnie BRC. Pomóżcie bo jest to moje pierwsze auto które będe przerabiał na gaz i kompletnie nie wiem gdzie się z nim udać.

Z góry dziękuję

Siema,

Opublikowano

SIemka :)

Ja jestem z łasku ( kolo lodzi) i w piatek zakładam gaz do swojej niuni 2.8V6 i zakładam BRC sequent 56 u siebie w łasku w firmie GOMAR znam kilka przyopadkow ze ludzie z lodzi i pabianic zakladali wlasnie tam gaz . Koles od kilku lat zajmuje sie tylko gazowaniem autek wiec pojecie ma :) takie chodza o nim opinie. ALe w lodzi tez sa 2 firmy ktore dobrze zakladaja gaz ale nie pamietam nazwy jak cos sie dowiem to sie odezwe :)

Opublikowano

hmm..

Dowiedzialem sie ze instalacja gazu do mojej furki kosztuje zenita 3100 i BRC 4000 , a pytalem sie o nie ponoc w dobrym warsztacie niedaleko niciarnianej na pilsudzkiego... hmmm... chcialbym sie dowiedziec dlaczego jest taka roznica w cenie ?? czy zenit jest duzo gorszy i w jaki sposob to odczuje? nie wiem gdzie montuja stag300 bo ponoc na tym tez moj silnik dobrze bedzie pracowal ale nie jestem pewien a i cena pewnie troszke nizzssza:)

Zapodajcie jakies ciekawe opinie i warsztaciki jak znacie?

Siema,