Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Łącznik elastyczny [plecionka]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puściły spawy od plecionki. Jest możliwość pospawania tego na samochodzie, poradźcie jak spawać: elektrycznie czy gazowo. Lepiej by chyba było elektrycznie migomatem, ale obawiam się czy takie spawanie nie uszkodzi mi coś z elektroniki. Czy rozłączenie akumulatora jest wystarczającym zabezpieczeniem, czy jeszcze coś trzeba zrobić. No i później jak podłączę akumulator należy wykonać jakieś adaptacje, jeżeli tak to jakie i jak to zrobić. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Pilny wyjazd.

Opublikowano

wymień plecionke i po sprawie , nie baw sie w spawanie

Opublikowano
  • Autor

Przymierzam się do wymiany plecionki, już zamówiłem na allegro plecionkę i obejmę,ale to się wiążę z czasem. Spawanie jest tylko doraźne wynikające z pilnego wyjazdu. Proszę o odpowiedź na moje pytania

Opublikowano

jesli miałbym doraźnie spawac to dałbym sobie spokój , ja u siebie tez mam popękaną , auto troche pierdzi ale nic poza tym sie nie dzieje, nie mam czasu poprostu tego zrobic a tez zabieram sie z pół roku za to. a co ci przeszkadza w tym ze spawy nie trzymają ?? dzwiek ???

Opublikowano
  • Autor

Dźwięk też, bo okropnie burczy, ale najgorsze jest to że rura z katalizatorem może w czasie jazdy wysunąć się z plecionki, bo wchodzi w nią tylko około 5mm. Cały ten element wydechu wisi z przodu na kolektorze i dopiero pierwsze mocowanie jest na środkowym tłumiku. Gdyby w czasie jazdy się wysunęło to masakra, tracę pół wydechu no i szkody w podwoziu.

Opublikowano

acha , no to inna sprawa. podjedz gdzies gdzie robia tłumiki to na gwałt ci powinni zrobić.

Opublikowano

odlacz 2 klemy od akumlatora i do dziela :good: