Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprzedalem wlasnie moj telefon HTC DESIRE Z i szukam innego o podobnych parametrach i funkcjach. Aparat moze byc lepszy . Co polecacie ?

Opublikowano

Ja polecam coś od GoClover :naughty: Sam mam od wczoraj Insygnie 5 i jest kozak :banan: Sprawdz sobie Quantumy masz w 4 calach.Jak większe to szczerze mogę Ci polecić Insygnie :decayed:

Opublikowano
Jak większe to szczerze mogę Ci polecić Insygnie :decayed:

Tylko nie bierz diesla bo silniki są wadliwe w tych modelach :grin::decayed:

Opublikowano

Hehe.A wiesz że sporo ludzi patrzy na mój telefon to się pyta:ile dałeś???Z półtora? Jak odpowiadam że 600zł to robią takie oczy :shock3: No i też jak mówię nazwe Insygnia to to samo:kiepskie diesle hehehe

Opublikowano
  • Autor

szczerze to nie myslalem o GOClever ale zobacze ,moze mi sie spodoba,

myslalem o HTC S8

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

panie a ile to pali ? :D

Opublikowano

ile wlejesz tyle spali :decayed:

Opublikowano

Ojciec ma na sprzedaz Overmaxa Veris Yard.Kombajn osmiordzeniowy :) Gwarancja 2 lata,interaktywne etui,telefon wlaczony cos kolo 30h.Cena 800zl

Opublikowano
  • Autor

poczytalem o tym telefonie no i super wypasiony

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

a jak z lampa ,czy moze byc uzywana jako latarka?

Opublikowano

Jak najbardziej :)

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

Staruszek jeszcze go nie wystawial bo wyjechali do Turcji i na razie lezy w kartoniku.Podejzewam ze bedzie go wystawial jak wroci dopiero

Opublikowano

Nie pchaj się w żadne no name'y, stracisz dwa razy...a gorszej tandety od GC to chyba tylko w zabawkowym widziałem...

Tapnięte z Nokia Lumia 1320

Opublikowano

Odezwał się człowiek z Nokią :facepalm: Wykonanie lepsze niż niejednego telefonu.A przewinęło mi się przez łapki sporo tego.Po jaką chol..ę przepłacać za napis na telefonie?Tu masz to samo co w droższych i lepiej wykonane.Ja złego słowa nie mogę powiedzieć po intensywnych testach Insygnii 5.Nic nie stracisz.Masz prawo zwrotu towaru w ciągu 10dni bez podawania przyczyny to raz.Dwa gwarancja 2 lata.I NAWET jak Ci telefon spadnie,potrzaska się czy inna sprawa nie nadająca się do gwarancji to tracisz TYLKO 600zł a nie 1300-1500zł!!!

Opublikowano
  • Autor

patrzylem na allegro za tym telefonem no i tego akurat modelu nie ma

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

czyzby cena spadla z 800 na 600 ? ;)

Opublikowano

Szwagier ma GC ponad pół roku i sobie chwali.

Opublikowano

Dokladnie!Te telefony naprawde sa coraz lepsze!!!Insygnie maja w komputroniku tez ale troche deozsza.Nie kupuj Insygni 5X.To samo tylko Full HD i jest przez to wolniejszy a roznicy sporej nie ma w uzywaniu na codzien ;)

Na allegro fakt nie widze,sa tylko z x-km a to telefony z wyprzedazy i defektami(porysowane itd) a cena niewiele.mniejsza :/ Chcesz to dam Ci namiar goscia z allegro od ktorego bralem.Moze ma jeszcze albo bedzie mial

Opublikowano
Odezwał się człowiek z Nokią :facepalm: Wykonanie lepsze niż niejednego telefonu.A przewinęło mi się przez łapki sporo tego.Po jaką chol..ę przepłacać za napis na telefonie?Tu masz to samo co w droższych i lepiej wykonane.Ja złego słowa nie mogę powiedzieć po intensywnych testach Insygnii 5.Nic nie stracisz.Masz prawo zwrotu towaru w ciągu 10dni bez podawania przyczyny to raz.Dwa gwarancja 2 lata.I NAWET jak Ci telefon spadnie,potrzaska się czy inna sprawa nie nadająca się do gwarancji to tracisz TYLKO 600zł a nie 1300-1500zł!!!

widzę, że kolega uprzedzony...co cie obchodzi jaki telefon posiadam ? wciskasz ludziom gówno, a kleisz się do dobrego tela :facepalm:

GC to gówno,miałem tego od groma, znajomi sprzedają to na co dzień, więc wiem co mówię...

ich najlepsze telefony można porównać co najwyżej do średniej półki wydajnościowej z telefonów "markowych"...

śmiech na sali:facepalm:

Opublikowano

I nadal walisz kupy za przeproszeniem :) Nie wciskam tylko pisze jak jest.Dziwne ze patrzac po sprzedazy idzie tego od groma.Srednia polka?Wynik w antutu okolo 20tys pkt i to w telefonie za mniej niz 600zl!!!No i wystarczy troche poczytac opinie i recenzje w internecie.

Aha i Nokia byla dobra jakies 7-8lat temu ;p

---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ----------

Smartfon GoClever Insignia 5 z Dual SIM na testach - pierwsze wrażenia - Edward Weinert

Pierwszy lepszy z neta.A dzis odpalilem antutu i bez problemu 17tys z groszami...

Opublikowano

Wynik w antutu mogę ci zrobić ze 30 k w telefonie za 100 zł...weź mi odpal jakąś konkret grę z pełnym wykorzystaniem 3d na byle którym padle z GC...powodzenia w uzyskaniu płynności :-)

A na temat nowych nokii każdy ma swoje zdanie, ja potrzebuję telefonu głównie do neta, więc za 700 nówka lumia 1320 z 6 calami i całkiem niezłymi parametrami odpowiada mi w pełni. Po za tym płynność wp powala w porównaniu do andka, na którym miałem wszystkie poprzednie fony. Bzudrę, że Nokia robila dobre fony kilka lat temu, to sobie między bajki schowaj :-) kup jakiś high, pobaw się i dopiero wypowiedz.

Koniec ot

Tapnięte z Nokia Lumia 1320

Opublikowano

Bawiłem się wszystkimi High endowymi telefonami.Mam kolegę maniaka,co nowe wyjdzie to musi mieć.Czekam jeszcze na Xiaomi aż będzie z normalnej dystrybucji.Jeżeli chodzi o płynność działania gier to nie spotkałem jeszcze żadnej która by miała problem na tym telefonie.Net na wgranej przeglądarce śmiga aż miło przez tydzień jak mam jeszcze nie przycięło...No i chcę zobaczyć Twój wynik w antutu.POWAŻNIE chciałbym zobaczyć przez CIEBIE zrobiony taki wynik w telefonie za 100zł :grin:

Nie chcę tu komuś coś na siłę wciskać,tylko proponuję inne rozwiązanie.A co wybierze autor tematu to już jego sprawa.Tylko kolego ja mam argumenty na swoje wypowiedzi a od Ciebie tylko słychać blee,niedobre bo ja tak mówię...Daj jakieś sensowne opinie podparte przykładami,bo jeszcze ani jednego nie dałeś :decayed:

A do autora tego tematu i innych ciekawych:idźcie do sklepu gdzie jest ten telefon,obejrzyjcie,odpalcie i potestujcie jak można :wink:

Opublikowano

kupcie se Nokie 3310 i po kłopocie :grin:

Opublikowano
  • Autor

widze ze pod moja nieobecnosc wywiazala sie zazarta dyskusja ktory telefon lepszy...stara nokia najlepsza :)