iporzech Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Witam mam problem od paru dni nie wyłacza mi sie wiatrka od klimatyzacji ( ten drugi bez wisco) jaka moze byc tego przyczyna? zeby go zatrzymac musze sciagnac kleme z aku.
lolz85 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 wiatrak ten sterowany jest przez panel klimatyzacji z tego co pamietam 1 kostka z tylu panelu kabel chyba c11 koloru zielono bialego stamtad ma wyjsc zasilanie z niego .... ale czy panel tak mieszal :| albo masz gdzies jakies zwarcie czy cos
iporzech Opublikowano 10 Września 2008 Autor Opublikowano 10 Września 2008 to mysle jednak ze to panel od klimatronika bo on juz i tak jest walniety bo niechce przelaczyc nawiewu na szybe przednia i nogi wiec jednak chyba bwede musial kupic nowy ale slyszalem ze da sie go spowrotem zaprogramowac ale jeszcze nie spotkalem nikogo kto by sie tym zajoł..
Gość Daymoon Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 albo sterownik wentylatora.....stawiał bym na to
iporzech Opublikowano 10 Września 2008 Autor Opublikowano 10 Września 2008 jutro jeszcze popatrze narazie odpiołem mu wtyczke zasilania
wojtek2626 Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Sprawdź przekaźnik od wentylatora moze on padł i cały czas sa zwarte styki
Rekomendowane odpowiedzi