Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Słabo świecące lampy soczewkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z niedawno zakupionym autem, ponieważ słabe świecenie lamp soczewkowych uniemożliwia mi jazdę w nocy (wspomagam się przeciwmgielnymi ale to nie metoda). Dodam że mam oryginalne lampy poliftowe, zwykłe żarówki H7 55W a klosze zewnętrznie nie są ani zmatowiałe ani porysowane.

Przeszukiwałem forum i internet, znalazłem tylko zwroty 'należy przeczyścić soczewki' albo 'kup lepsze żarówki'. :kwasny: Napiszę jeszcze, że nie chcę xenonów i innych kombinacji, chciałbym mieć normalne oświetlenie takie jak w starym aucie dawała mi zwykła lampa+żarówka H4.

Koledzy pomożecie? Mógłbym prosić o jakiś malutki opis czyszczenia albo poradę jakie żarówki mam kupić aby odzyskać przyzwoitą skuteczność moich lamp?

P.S. Jeżeli wybrałem zły dział to proszę o przeniesienie. To moje pierwsze godziny na forum. :wink:

Opublikowano

odbłysniki soczewki są już wypalone można to regenerować około 80-100zł za sztuke wołaja wysyłka itp czas około 7dni roboczych:kwasny: ogólnie lampy liftowe szału nie robią...

Opublikowano

odblysniki masz kolego wypalone i dlatego nie swieci jak trzeba. tylko nowe albo regeneracja

Opublikowano
  • Autor

Gdzie dostać nowe?

Opublikowano

mam nówkę

Opublikowano

Wpisz w google Hubert Cugier, gosc regeneruje odblysniki. Wyciagnij sobie odblysniki z lampy, wyslij do niego a za 3 dni bedziesz mial spowrotem jak nowki. Cala operacja kosztuje jakies 160zl za komplet, ale warto, Bo swiatla swieca potem prawie jak xenon ;)