Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] <Custom Line Avant> Flat Five|Eibach Sportline|172Hp380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

niezla furka :Pzapodasz fotke wnetrza tak zeby bylo widac w normalny swietle kiere :)

Dzięki! Zapodam jak tylko znajdę chwilę będzie wnętrze w świetle dziennym, wszystko poskładane do kupy więc już niedługo :wink:

Opublikowano

A4b6quattro, dnia 23 Wrze 2015 - 18:08, napisał:

U mnie na amorach Eibach przód 61cm na 18/40, tył na amorach be 62cm.
Masz Q auto jest cięższe no i pewnie sporo więcej wyposażenia na pokładzie niż ja to wszystko robi swoje, każdy kilogram się liczy. Poza tym amory 1BA są chyba najdłuższe ze wszystkich, mówię o długości całkowitej. Kolega MichałA4 mierzył je przy wymianie na 1BV chyba 1cm różnicy w stosunku do 1BA. Ja dopiero dokładam masy

True :wink: Przy wymianie 1BA na 1BV porównałem amorki i faktycznie są o 1cm krótrze te z BV, też mnie to zdziwiło ;)

Można Mati powiedzieć że masz nawet dopasione wozidło teraz :decayed: Jakby Ci się ten moduł znudził to daj znaka chociaż takie Q będę miał :grin:

Opublikowano
  • Autor

Wszystko co potrzebne do komfortowej i przyjemnej jazdy jest na pokładzie i raczej tak zostanie, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... no może fotochrom jeszcze... :grin::facepalm:

Opublikowano

Wszystko co potrzebne do komfortowej i przyjemnej jazdy jest na pokładzie i raczej tak zostanie, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... no może fotochrom jeszcze... :grin::facepalm:

Do komfortowej jazdy to potrzebny jest jeszcze silnik :decayed::polew:

Opublikowano
  • Autor

Serduszko mojej lalki niedługo będzie miało pierwszą ćwiartkę :D i jak na razie sprawuje się bez zastrzeżeń, szybko się z nim nie rozstanę ale trochę koników dołożymy kiedyś :grin:

Opublikowano

Serduszko mojej lalki niedługo będzie miało pierwszą ćwiartkę :D i jak na razie sprawuje się bez zastrzeżeń, szybko się z nim nie rozstanę ale trochę koników dołożymy kiedyś :grin:

Słupek masz całkiem żywotny wykres mówi sam za siebie :naughty: co nie zmienia faktu że można przy nim trochę podłubać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Można a nawet trzeba :grin:

Opublikowano

A no przydało by się :decayed: bo wypas zaczyna przerastać możliwości :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dokładeczka z Cupry już siedzi na furce, fotki str.1 ;)

Aha no i ćwiarteczka :decayed:

906490a57f50.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

He he ciekawe który to już raz na blacie ta ćwiartka błyszczy :grin: morda z dokładką od razu się zmieniła mod na ogromny plus, wygląda super :wink:

Edytowane przez MichałA4

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

He he ciekawe który to już raz na blacie ta ćwiartka błyszczy :grin: morda z dokładką od razu się zmieniła mod na ogromny plus, wygląda super :wink:

Na szczęście pierwszy :tongue4: A na przodzik nie mogę się napatrzyć B)

Odświeżyłem zdjęcia, no i upragniony komplecik hamulców z s4'ki wpadł na pokład. Niedługo więcej lepszych fotek...

Opublikowano

Modzik pierwsza klasa :naughty: hamuje się pewnie bosko po tej zmianie, u mnie wystarczyła zmiana przodu na 320 żeby zobaczyć jaka padlina była na seryjnych, ale 345/300 to dopiero są hamulce :kox:

Opublikowano
  • Autor

Różnica kolosalna, z prędkości 150+ zestaw zatrzymuję tego ''klocka'' bez problemu i co najważniejsze nie tylko raz. Wcześniej heble się grzały teraz po kilku hamowaniach nadal jest ok. :D