zioleks Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam! Forum odwiedzam często dlatego przedstawię "przyczynę". Najważniejsze informacje są w temacie i na fotach więc nie będę dodatkowo ich powielał. A więc: Z tematów ponad standard są chyba hamulce 320, bo dziwnie duże się wydają te tarcze. Sprawdzę to jak będzie czas Szyby czarne na tyle, bo córkę słonko raziło I tak by to z grubsza wyglądało. Co do planów to na chwilę obecną nie mam nic na sztywno, ale interesuję się tempomatem, kierownicą w skórze itp... podstawowymi modami, dzięki którym będzie można przyjemniej korzystać z tej niemieckiej maszynerii
kelnozz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Radio RNS-E widzę chyba? Jak na start super! Powodzonka w modach
zioleks Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Niestety tylko rns-d, ale mapki świeże i działa jak należy .
kelnozz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Niestety tylko rns-d, ale mapki świeże i działa jak należy . Tylko... ja dostałem chorusa 2 na kasety ale to nie salon, na radio patrzyłem na końcu bo zawsze można zmienić
Rekomendowane odpowiedzi