VR6 Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Witam , mam do was pytanko , otoz mialem pewne zajscie ktos probowal sie chyba wlamac do mojej Audiczki i efektem czego mam rozwalony zamek . Do was mam pytanie co musze kupic zeby pozbyc sie tego nieudogodnienia?? mam kupic caly zamek ??? chce zeby z mojego kluczyka otwierac dzrzwi , nie chce zmieniac lub dorabiac kluczyka zeby jednym otwierac autko a drugim go zapalac
wojtekce Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 zamówić wkład w ASO w/g nr klucza
pawelc Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W każdym jednym zakładzie od zamków samochodowych, dorobią ci wkładke pod twój kluczyk :>..
kepasa Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 polecam wkładkę... taniej będzie i tak samo 'prawie"
VR6 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 luzik dziekuje Wam za odp Panowie mam jeszcze jedno pytanko , nie chce zakladac drugiego tematu zeby nikt nie uznal ze pisze go niepotrzebnie , jakie wyposazenie standardowe ma ta audzinka (chodzi mi o nagłośnienie) : 1.8T Avant 1999' ANB ? jesli wiecie to gdzie znajduje sie woofer i wzmacniacz jesli ma
Rekomendowane odpowiedzi