MATI766 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam mam parę pytań odnośnie zmiany skrzyni z 5 na 6 biegową : 1 Czy silnik da rade mam zmieniony kolektor i turbo awx 2 Co będzie mi potrzebne do montażu tej skrzyni 3 Skrzynię lepiej kupić od a4 b5 AJM czy passata awx avf Z góry dzieki za odp wiem ze na forum jest juz o tym ale nic konkretnego nie mogę znaleźć
trepek Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/203439-b5-1z-zwawy-zecior-216tki-afn-16bit-14-bar-hamownia-133km-299nm-18str/ W moim temacie opisany swap wymiany skrzyni z 5g na 6g, coś ok 18 str.
misiek95 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witam mam parę pytań odnośnie zmiany skrzyni z 5 na 6 biegową : 1 Czy silnik da rade mam zmieniony kolektor i turbo awx 2 Co będzie mi potrzebne do montażu tej skrzyni 3 Skrzynię lepiej kupić od a4 b5 AJM czy passata awx avf Z góry dzieki za odp wiem ze na forum jest juz o tym ale nic konkretnego nie mogę znaleźć nie napisaleś nawet czy ośka czy q ad3. a4b5 z AJM to zawsze pięciobiegowa ośka. w quattro 6 biegowym ten silnik to ATJ
Rekomendowane odpowiedzi