kamil642 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam mam pytanie czy wy tez macie kropki obok licznika km pod predkosciomierzem teraz jakos zauwazylem nie wiem czy to normalne czy cos
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 to jest kolegę potencjometr ustawia Ci samoczynnie nasycenie podświetlenia zegarów
kamil642 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie zauwazylem aby samo sie ustawialo podswietlenie regulowalem przyciskami + -
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 to jest kolegę potencjometr ustawia Ci samoczynnie nasycenie podświetlenia zegarów Zgadza sie jest to w B6 B7 B8
mycha1236 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie zauwazylem aby samo sie ustawialo podswietlenie regulowalem przyciskami + - Poniewaz to tylko delikatnie przyciemnia gdy jest ciemno zas rozjaśnia gdy jest jasno ja też nie widziałem tego do momentu zamontowania RNS-E i na mapie dobrze widac samoczynne przyciemnianie i rozjaśnianie
kamil642 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ok dzięki chłopaki do zobaczenia na drodze
Rekomendowane odpowiedzi