Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Witam czy ktoś się wybiera w tym roku na SCP ? nie organizujemy wjazdu jak rok temu ? Edytowane 27 Sierpnia 201411 l przez Gibons
Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l Autor No tak, ale coś w tym roku lipa się zapowiada jeżeli chodzi o wjazd klubowy... w tamtym roku było fajnie nikt się nie wybiera ?
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l No tak, ale coś w tym roku lipa się zapowiada jeżeli chodzi o wjazd klubowy... w tamtym roku było fajnie nikt się nie wybiera ? Ja jestem chetny jakies konkrety ????
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Chętnie się zabiorę ale rejestracja klubów do końca dzisiejszego dnia
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Wysłałem zgłoszenie Panowie i Panie to może pisać kto chętny...? Bilet wstępu 25PLNów (samochód+kierowca) i dodatkowy pasażer 20PLNów. Nie wiem czy będę do końca mógł koordynować akcje SCP (nie wiem czy nie wyjadę na urlop) ale jakby co to na pewno jakiś następca się znajdzie. Wysyłam info na wątki śląskich spotów - może będzie większy odzew. Pozdro!
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Zobaczymy czy zgłoszenie będzie przyjęte ale póki co możemy teoretycznie się organizować. Jak wyjdzie to będzie git a jak nie to każdy z Nas pewnie wybierze się "indywidualnie". Może żeby był jakiś porządek to każdy z Nas kto byłby chętny wpisuje się na listę w kolejności... 1. akjam + 2 pasażerów 2.ucho 3. Edytowane 25 Sierpnia 201411 l przez akjam
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Zobaczymy czy zgłoszenie będzie przyjęte ale póki co możemy teoretycznie się organizować. Jak wyjdzie to będzie git a jak nie to każdy z Nas pewnie wybierze się "indywidualnie". Może żeby był jakiś porządek to każdy z Nas kto byłby chętny wpisuje się na listę w kolejności... 1. akjam + 2 pasażerów 2.ucho 3. Egon + Egonowa
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Autor 1. akjam + 2 pasażerów 2.ucho 3. Egon + Egonowa 4. Gibons + 1 osoba (być może jeszcze + 2 osoby dam znać jutro)
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l 1. akjam + 2 pasażerów 2.ucho 3. Egon + Egonowa 4. Gibons + 1 osoba (być może jeszcze + 2 osoby dam znać jutro) 5. Idzi + 1 osoba
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l chętny jak co rok z czym PS akjam - dopisz tam jedno miejsce dla lawety
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l Jade swoim nismo wiec spotkamy sie na miejscu haha Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l Ja bym pojechał ale nie mam już A4. Chyba że A3 też przyjmiecie to jestem chętny