MMMMichal Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dzisiaj zauważyłem że podczas włączonych kierunkowzkazów nie słychać cykania. Ktoś może wie co może być przyczyną i jak się z tym uporać?
MMMMichal Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 zadnych. Sygnal raz jest a raz go nie ma.
M4RK0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 mam taki sam problem. brak cykania przy włączonych kierunkowskazach i brak piszczenia jak zostawie włączony kierunek, wyjmę kluczyk i otworze drzwi. miał ktoś podobny problem? gdzie znajduje się ten głośnik?
skotmen Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) mam taki sam problem. brak cykania przy włączonych kierunkowskazach i brak piszczenia jak zostawie włączony kierunek, wyjmę kluczyk i otworze drzwi. miał ktoś podobny problem? gdzie znajduje się ten głośnik? A działa Ci oświetlenie wnętrza jak otworzysz drzwi kierowcy??? Jeśli nie działa to jest przyczyną że buzzera nie słychać,przy otwarciu drzwi i włączonym kierunku Edytowane 6 Lutego 2016 przez skotmen
Rekomendowane odpowiedzi