Opublikowano 1 Września 201412 l Witam, mam problem z autem. Co prawda jest to Audi A3 99 rok silnik AJQ 180KM. Podczas jazdy w miescie zaswiecilo sie EPC i silnik nie mial mocy. Po zgaszeniu i ponownym odpaleniu silnik telepał i swiecilo EPC. Teraz dzieje sie tak jak na filmiku. Na benzynie obroty faluja a na LPG stoja na 1500rpm. Swiece prawie nowe. Cewki ? Jakis czujnik? Vag milczy http://w842.wrzuta.pl/film/7NTt7cM8xcx/audi_a3_falujace_obroty
Opublikowano 1 Września 201412 l Podobnie miałem i do wymiany był Zaworek odpowietrzenia skrzyni korbowej. Koszt 44zł w aso,zamiennik 19zł. Po wymianie równo pracuje i jest ok.
Opublikowano 2 Września 201412 l Autor Podobnie miałem i do wymiany był Zaworek odpowietrzenia skrzyni korbowej. Koszt 44zł w aso,zamiennik 19zł. Po wymianie równo pracuje i jest ok. mozesz zdradzic gdzie go szukac przy silniku ?
Opublikowano 2 Września 201412 l Pod kolektorem ssącym w gumowym trójniku. Szukaj gumowego węża w kształcie Litery T. Zaworek jest w środku.
Opublikowano 2 Września 201412 l Autor Pod kolektorem ssącym w gumowym trójniku. Szukaj gumowego węża w kształcie Litery T. Zaworek jest w środku. po prawej stronie kolektora? wyczyszczona i zaadaptowana przepustnica i lala Edytowane 2 Września 201412 l przez mrogal