Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy program w BRK Inowrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W najbliższym czasie mam zamiar wybrać sie do chłopaków z http://www.brk-tuning.pl/ w celu zrobienia programu :naughty: .Słyszałem o nich same dobre opinie,znają się na rzeczy itp.Jeżeli ktoś z okolicy będzie zainteresowany to spróbuję wynegocjować jakiś rabacik,wiadomo wszystko zależy od ilości chętnych.Piszcie proszę na PW to dogadamy szczegóły..

Edytowane przez DamianIno

Opublikowano

a kolega jest skąd? myślę nad programem ale za miesiądz -dwa możesz zapytać ile chcą za chip do CAGA

Opublikowano
  • Autor

a kolega jest skąd? myślę nad programem ale za miesiądz -dwa możesz zapytać ile chcą za chip do CAGA

Inowrocław,ok jak będę to zapytam

Opublikowano

W sumie tez się wybierałem :) I dzwoniłem do nich ale jakoś mi nie po drodze :) w szczególności ze w inie jestem codziennie jakby co się pisze ;P

Opublikowano

jak by sie wzieli za afn quattro w dobrej cenie, z tego co pamietam nie maja hamowni quattro, tez bym byl chetny, na stronie koszt wynosi 6 stowek, mysle ze grupowo taniej :D

Edytowane przez saat

Opublikowano
  • Autor

ok,poczekam jeszcze parę dni może ktoś jeszcze będzie chętny i podjadę pogadać..

Opublikowano

kolego zapytaj jeszcze o VW T5 1.9 105 km 2006r chip + usunięcie filtra cząstek stałych

Opublikowano

No to jak wynegocjujecie dobry rabacik to i ja się piszę :)

Opublikowano
  • Autor

Pany w sumie naliczyłem Nas 4 plus kolega Saat który ma quatro i nie wiadomo czy mają hamownie,jak jutro się wyrobię to zawitam do chłopaków z BRK i podpytam co da się zrobić,jak tylko coś będę wiedział to napiszę :naughty: rozumiem że nikt się nie wykruszył :co: w sumie to zapodam listę:

1.DamianIno

2.danielbobik20

3.saat (quatro)

4.bartasg1 chip + usunięcie filtra cząstek stałych

5.karpatka

Opublikowano

hej ja chcę program do A4 B8 CAGA ;) a o T5 miałeś na razie tylko zapytać ile by kosztował program + usunięcie DPFa

Edytowane przez bartasg1

Opublikowano
  • Autor

hej ja chcę program do A4 B8 CAGA ;) a o T5 miałeś na razie tylko zapytać ile by kosztował program + usunięcie DPFa

no faktycznie,spoko zapytam

Opublikowano

Witam jakby był jakiś termin albo coś będziecie wiedzieć dajcie znać bo nie zawsze jestem na forum 782718133 pozdro :)

Opublikowano
  • Autor

Ok już wszystko jasne :naughty: ..rabacik jaki udało mi się wynegocjować to ok 100-150 zł w zależności ilu nas będzie.Jeżeli chodzi o quatro to nie ma problemu,natomiast T5 chip+dpf-sam dpf 1500(do negocjacji) + chip tak jak pisałem wcześniej.Panowie ja jestem zdecydowany i chcę się umówić na przyszły tydzień bo potem wyjeżdżam i trochę mnie nie będzie.Jeżeli jesteście zdecydowani piszcie,terminy są wolne.Sam program to ok 3h pracy,czyli 3 auta mogą zrobić w jeden dzień i tak też w 3auta musimy podjechać żeby rabat był aktualny bo wiadomo jak powiem że ktoś tam kiedyś podjedzie to trochę za mało..dlatego Ja + 2 osoby na początek i jedziemy z tym koksem :decayed:

Opublikowano

ja dopiero pod koniec tygodnia odbieram audi od mechanika no i zbieram graty (wieksze turbo i ic) pewnie się nie wyrobie w tym tygodniu

Opublikowano

Cześć to ile będzie za chpisa do 1.8 t 163 kuce audi a4 b6?

pozdr Łukasz

Opublikowano
  • Autor

Tak jak pisałem -100-150 zł od normalnej ceny

Edytowane przez DamianIno

Opublikowano

ja pracuje w Toruniu na 2 zmiany, ten tydzien od poniedzialku mam na 6-14 wiec od 15 jestem do dyspozycji , mysle ze godzinka mi zajmie dojazd , nastepny pracuje od 14 wiec do 12:30 chcial bym z ina uciec :)

Opublikowano
  • Autor

ja pracuje w Toruniu na 2 zmiany, ten tydzien od poniedzialku mam na 6-14 wiec od 15 jestem do dyspozycji , mysle ze godzinka mi zajmie dojazd , nastepny pracuje od 14 wiec do 12:30 chcial bym z ina uciec :)

ok to będziemy coś myśleć :naughty: ,Panowie potrzebna jeszcze jedna osoba...

Opublikowano

siema ja będę musiał jechać sam bo na moje auto potrzebują cały dzień (zmiana turbo + chip) ale dajcie znać kiedy jedziecie może wpadnę :wink:

Opublikowano
  • Autor

siema ja będę musiał jechać sam bo na moje auto potrzebują cały dzień (zmiana turbo + chip) ale dajcie znać kiedy jedziecie może wpadnę :wink:

jutro od rana działamy :decayed: wpadnij to może załatwimy rabacik :naughty: